20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

18 квітня свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, професор, професор кафедри образотворчого мистецтва Пічкур Микола Олександрович!

Шановний імениннику!
Прийміть найщиріші та найтепліші привітання з Днем народження!
Цього святкового дня від щирого серця  бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої енергії, щастя,  успіхів і перемог, благополуччя та яскравих подій! Нехай успіх супроводжує Вас у всіх починаннях, а все досягнуте стане успішним стартом для майбутніх звершень!

Схожі новини

ВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПНРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПНРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

Студентська молодь, як особлива соціально-вікова група, є дуже важливою частиною сучасного суспільства. Проте варто відзначити, що в даний час, в епоху споживання, молоді люди часто не усвідомлюють важливості трудової діяльності.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УКРАЇНА В ГУМАНІТАРНИХ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВИМІРАХ”ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УКРАЇНА В ГУМАНІТАРНИХ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВИМІРАХ”

Шановні колеги! Організаційний комітет Всеукраїнської наукової конференції «Україна в гуманітарних і соціально-економічних вимірах», яка відбудеться 29-30 квітня 2016 р. у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара з нагоди 25-річчя Незалежності України

ВІДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ ЕКЗАМЕН «ДИРИГУВАННЯ ОРКЕСТРОМ» СТУДЕНТІВ-МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»ВІДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ ЕКЗАМЕН «ДИРИГУВАННЯ ОРКЕСТРОМ» СТУДЕНТІВ-МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

19 травня 2020 року на кафедрі інструментального виконавства (завідувач кафедри – кандидат мистецтвознавства, професор Бай Юрій Миколайович) відбувся випускний екзамен «Диригування оркестром» студентів-магістрів 66-М групи денної форми навчання, спеціальності 025 «Музичне мистецтво»,