20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРИНЦИП ЧЕСНОСТІ ТА ПОРЯДНОСТІ – ОСНОВА НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

ПРИНЦИП ЧЕСНОСТІ ТА ПОРЯДНОСТІ – ОСНОВА НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

8 грудня 2022 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Музичне мистецтво» Анатолія Коваленка, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інструментального виконавства зі здобувачами вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво магістерського рівня вищої освіти на тему «Принцип чесності та порядності – основа наукової діяльності здобувачів освіти».

У процесі обговорення було порушено актуальні питання освітнього процесу:

  • інтелектуальна та особиста чесність у процесі навчання;
  • інтелектуальна та особиста чесність у ході наукових досліджень;
  • недопущення будь-яких форм обману, неправдивих тверджень і брехні під час написання тез, наукових статей і магістерських робіт.

Усі учасники зустрічі мали змогу поставити запитання Анатолію Сергійовичу та отримати вичерпні відповіді. Здобувачі освіти були одностайні у тому, що принцип чесності та порядності є основою освітнього процесу і наукових досліджень.

Схожі новини

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «ЗІРКОВА ХВИЛЯ ХІТІВ»МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «ЗІРКОВА ХВИЛЯ ХІТІВ»

18 грудня 2021 року в м. Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Зіркова хвиля хітів». У номінації «Оригінальне мистецтво» жанрі «Інструментальна музика» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв студент кафедри

ВІТАЄМО ЗДОБУВАЧКУ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ЛЮ ЦЗІНЦЗІН!ВІТАЄМО ЗДОБУВАЧКУ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ЛЮ ЦЗІНЦЗІН!

Ми пишаємось досягненням талановитої здобувачки вищої освіти, яка гідно представила наш університет на двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв, який проводився з метою підтримки та розвитку творчості нашої молоді, розкриття

ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Сьогодні на мистецько-педагогічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, які завітали аби краще ознайомитися з університетом та правилами прийому на 2015 рік.