20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 15 травня, свій День Народження святкує старший викладач кафедри інструментального виконавства Бойко Ірина Михайлівна.

Від усього серця вітаємо Вас з Днем Народження. Вам, як енергійній, чуйній та яскравій особистості бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди у Вашій родині. Нехай у справах, які ви започаткували, будуть запорукою цілеспрямованість та бажання досягти нових висот.

Допоки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми Вам життям бажаєм твердо йти,
І днем грядущим від душі радіти!
Хай щастя завжди супроводить вас,
Людська повага й шана не минають,
А Вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

Адміністрація факультету мистецтв,
кафедри інструментального виконавства

 

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 24 квітня 2020 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського

ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ІНТЕГРАЦІЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ ЯК ЧИННИК ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ»ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ІНТЕГРАЦІЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ ЯК ЧИННИК ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ»

16 листопада 2017 року на базі факультету мистецтв та НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 – медична гімназія» відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Інтеграція у мистецькій освіті як чинник гармонійного

«МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» НА ФЕСТИВАЛІ У БОЛГАРІЇ ОН-ЛАЙН!«МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» НА ФЕСТИВАЛІ У БОЛГАРІЇ ОН-ЛАЙН!

З 20 по 30 серпня «Молодіжний камерний хор» (художній керівник і диригент – Оксана Сухецька) дистанційно представляв університет і рідне місто Умань на ХV Міжнародному фестивалі «Вместе в ХХІ веке» (Болгарія).