20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ РОЛЬ ТАНЦЮВАЛЬНО-РУХОВИХ ПРАКТИК У СТАНОВЛЕННІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХОРЕОГРАФІВ

РОЛЬ ТАНЦЮВАЛЬНО-РУХОВИХ ПРАКТИК У СТАНОВЛЕННІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХОРЕОГРАФІВ

У рамках діяльності навчально-практичної лабораторії «Консонанс руху та душі» при Регіональному науково-творчому центрі художньої освіти і майстерності факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини викладачкою кафедри хореографії та художньої культури, танцювально-руховою психотерапевткою Анастасією Подгоріновою систематично проводяться заняття із застосуванням танцювально-рухових практик для здобувачів спеціальності «Хореографія».

Заняття спрямовані на самопізнання, саморозуміння, удосконалення виконавської майстерності, розвиток здібностей до танцювальної імпровізації, пошук нових ідей, а також на формування педагогічних здібностей.

Усі ці завдання реалізовуються засобами вільного усвідомленого руху, Лабан-аналізу, танцювальної імпровізації, спонтанної композиції, а також через вправи «Рухове привітання», «Боді-джаз», «Дзеркало», «Танцювальний діалог» тощо.

Кожного разу учасники отримують нові цікаві усвідомлення про власний рух та танцювальну творчість в цілому, змінюють свій емоційний та фізичний стан, стають більш вільні та впевнені у своєму танці.

Схожі новини

ЗАПРОШЕННЯ ПРОЙТИ СТАЖУВАННЯ В ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (ЧЕХІЯ)ЗАПРОШЕННЯ ПРОЙТИ СТАЖУВАННЯ В ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (ЧЕХІЯ)

Шановні науковці, викладачі, студенти! Запрошуємо Вас пройти стажування в Празькому інституті підвищення кваліфікації (Чехія) http://www.prizk.cz за програмою підвищення кваліфікації «ОСВІТНІ СИСТЕМИ ЄВРОСОЮЗУ: ПЕРСПЕКТИВИ СПІВРОБІТНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ» 15-24 серпня 2016 р.,

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає старший лаборант кафедри хореографії та художньої культури Косенко Наталія Едуардівна. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 28 вересня, свій День народження відзначає викладач кафедри образотворчого мистецтва Семенова Олена Віталіївна. Шановна імениннице! Прийміть наші щирі та сердечні вітання з цієї нагоди! Зичимо Вам міцного здоров’я, благополуччя,