20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ 4 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ 4 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

14.04.2023 р. відбувся захист виробничої практики здобувачів вищої освіти 4 курсу ОС «Бакалавр» Спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво). Практика здобувачів вищої освіти 4 курсу, відповідно до робочого плану, розпочинається в першому семестрі (з 17 жовтня 2022р. по 28 жовтня 2022 р.) та завершується в другому семестрі (з 20 лютого 2023 р. по 17 березня 2023 р.).

Після завершення педагогічної практики здобувачі вищої освіти оформлюють результати практики в документальному вигляді для здачі керівнику практики. Перелік документації здобувачі отримали перед початком практики, на настановчій конференції.

Студенти-практиканти поділилися враженнями від перебування у закладах освіти. Не дивлячись на ситуацію, яка склалася в нашій країні, заклади освіти функціонують, хоча і в змішаному форматі. Вчителі, тих закладів де проходили практику наші студенти-практиканти надавали професійні поради та консультації, що допомагало нашим майбутнім вчителям проводити уроки на високому рівні. Всі здобувачі вищої освіти отримали позитивні оцінки.

Дякуємо всім, хто докладає значних зусиль на ниві педагогічної праці, незважаючи на такий складний час.

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВАВІДБУЛАСЯ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

22 листопада 2019 року в рамках проведення Дня відкритих дверей на факультеті мистецтв відбулась ІІІ Всеукраїнська учнівсько-студентська олімпіада з образотворчого мистецтва, учасниками якої стали учні 9-11 класів м. Умань, м.

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІV ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІV ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 16 березня 2017 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського

СТАНЬ ЧАСТИНОЮ ВЕЛИКОЇ ТА ДРУЖНЬОЇ РОДИНИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВСТАНЬ ЧАСТИНОЮ ВЕЛИКОЇ ТА ДРУЖНЬОЇ РОДИНИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

Ти активний, енергійний, ініціативний та творчий? Тоді тобі до нас! Факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання (ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр») за