20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ПЕТРИКІВСЬКИЙ ДЕКОРАТИВНИЙ РОЗПИС ЯК ЗАСІБ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ»

РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ПЕТРИКІВСЬКИЙ ДЕКОРАТИВНИЙ РОЗПИС ЯК ЗАСІБ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ»

26 травня 2023 року на базі Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини кафедрою образотворчого мистецтва було проведено науково-методичний семінар «Петриківський декоративний розпис як засіб національної ідентифікації молодого покоління» за участі міської професійної спільноти вчителів образотворчого мистецтва, вчителів початкових класів та викладачів кафедри образотворчого мистецтва.

З доповіддю «Архетипи петриківського розпису» виступила Олена Побірченко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва.

Майстер-клас «Методика виконання петриківського розпису» провела Олена Семенова, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва.

Учасники семінару отримали теоретичні знання та професійні рекомендації за темою. Спілкування фахівців відбувалося у дружній творчій атмосфері.

В роботі семінару взяли участь: Інна Терешко, Ольга Музика, Наталія Руденко, Людмила Нижник, Олена Семенова, Олена Побірчекно та ін.

Проведення семінарів такого роду сприяє професійному та художньо-творчому розвитку фахівців мистецької галузі.

Щиро дякуємо усім учасникам зібрання! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, творчих успіхів та підкорення нових вершин! Надіємось на подальшу плідну співпрацю!

Схожі новини

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ПРОВЕЛИ РЯД МАЙСТЕР-КЛАСІВ В РАМКАХ ОБЛАСНОГО СЕМІНАРУ ВИКЛАДАЧІВ МУЗИЧНИХ ШКІЛ І ШКІЛ МИСТЕЦТВВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ПРОВЕЛИ РЯД МАЙСТЕР-КЛАСІВ В РАМКАХ ОБЛАСНОГО СЕМІНАРУ ВИКЛАДАЧІВ МУЗИЧНИХ ШКІЛ І ШКІЛ МИСТЕЦТВ

9 листопада 2016 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся ряд майстер-класів за участі студентів і викладачів означеної кафедри в рамках

ВІДБУЛАСЯ ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ ДО ЧЕРКАСВІДБУЛАСЯ ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ ДО ЧЕРКАС

9 жовтня відбулася цікава та змістовна екскурсія студентів-хореографів до славного міста Черкас. Основною подією дня стало відвідування головного культурного і мистецького осередку міста Черкас – Палацу культури «Дружба народів» – з

ВІДБУВСЯ ЗВІТ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИВІДБУВСЯ ЗВІТ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ

Важливим компонентом професійної діяльності викладачів факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є науково-дослідна робота, яка спрямовує їх творчий пошук на розробку нових теоретичних концепцій, ефективних методик і