20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СПІВЧУВАЄМО… СУМУЄМО… ПІДТРИМУЄМО В ГОДИНИ СКОРБОТИ

СПІВЧУВАЄМО… СУМУЄМО… ПІДТРИМУЄМО В ГОДИНИ СКОРБОТИ

Колектив факультету мистецтв висловлює щирі слова співчуття кандидату педагогічних наук, професору, професору кафедри образотворчого мистецтва  Миколі  Пічкуру  з приводу смерті матері.

Жодні слова не зменшать душевний біль від втрати найріднішої людини. Ми щиро поділяємо Ваше горе і передаємо слова співчуття та  підтримки Вам і Вашим рідним. 

Нехай спочиває з миром…Вічна пам’ять…

Схожі новини

ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» ВІДКРИВАЛИ ХІV ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ «УМАНЬ – 2015»ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» ВІДКРИВАЛИ ХІV ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ «УМАНЬ – 2015»

WKO SHINKYOKUSHINKAI Кіокушинкай-карате проти дитячої злочинності та наркоманії. Саме під таким гаслом, 4 квітня, в спортивній залі УДПУ ім. Павла Тичини, пройшов ХІV Відкритий чемпіонат Черкаської області з кіокушинкай карате (версія WKO)

БІБЛІОТЕКА ОЧИМА ЧИТАЧІВ – РІЗНОБАРВНА КАЗКА, ХРАМ ДУХОВНОСТІ І ДОБРАБІБЛІОТЕКА ОЧИМА ЧИТАЧІВ – РІЗНОБАРВНА КАЗКА, ХРАМ ДУХОВНОСТІ І ДОБРА

У читальному залі №1 бібліотеки університету відбулося нагородження переможців творчого конкурсу «Бібліотека моїми очима», який тривав з 31 серпня по 30 вересня і дав реальний шанс проявити свій талант, ініціативність,