20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

ПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

1 вересня на кафедрі інструментального виконавства було організовано проведення інструктажу щодо дій здобувачів вищої освіти та працівників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в умовах надзвичайних ситуацій.

Під час зустрічі доцент Умрихіна Оксана Станіславівна роз’яснила порядок дій на випадок виникнення різних видів надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу було приділено питанню організації евакуації, зокрема як саме поводити себе, на що звертати увагу та як не допустити паніки. Було наведено приклади світового досвіду щодо евакуації в умовах надзвичайних ситуацій.

Схожі новини

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!ЗІ СВЯТОМ ВАС, ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

Висловлюємо Вам, дорогі ветерани, сердечну подяку за невтомну працю, за Ваш дорогоцінний досвід, який ви і сьогодні передаєте молодшому поколінню. Піддубний Григорій Опанасович народився на Сумщині 13 вересня 1941 року.

30 ЖОВТНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ І КУРСУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ30 ЖОВТНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ І КУРСУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

30 жовтня о 14:00 в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться презентація студентів І курсу мистецько-педагогічного факультету. В програмі презентації виступи студентів спеціальностей: “Музичне

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

23 січня 2017 року на кафедрі інструментального виконавства відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 8.02020401 «Музичне мистецтво», спеціалізації: фортепіано, струнні інструменти, народні інструменти, духові інструменти.