20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУ

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУ

27 вересня о 15:00 на спортивному майданчику відбулися традиційні змагання серед студентів УДПУ. Учасники змагались в таких видах спорту: перетягування каната (команда юнаків та команда дівчат), кросфіту, кидки на влучність, перекладини, армреслінгу, підйом з переворотом.

Змагались команди з різних факультетів: ФІМ, ПГФ, ФПО, ФВВ та наш факультет мистецтв, активно долучився до заходу.

Участь брали: Діброва Владислава (спеціальність: хореографія, 36 група), Гуменюк Юлія (спеціальність: хореографія, 21 група), Серіков Юрій(спеціальність: 025 музичне мистецтво 14 група), Мазуренко Костянтин(спеціальність: 014.14 Середня освіта. Музичне мистецтво, 42 група), Пазіменко Владислав (спеціальність: хореографія, 36 група), Мусатенко Євгеній (спеціальність: 014.12 Середня освіта. Образотворче мистецтво, 23 група) та Шнирук Юрій (спеціальність: 014.13 Середня освіта. Музичне мистецтво, 12 група).

Діброва Владислава виборола 1 місце з кросфіту серед дівчат, Алаєв Максим виборов 1 місце серед чоловіків. Мазуренко Костянтин – виборов 2 місце з кросфіту.

Пазіменко Владислав виборов 2 місце з підйому з переворотом.

Також наші учасники брали участь в перетягуванні канату: команда хлопців взяли четверте місце, а дівчата – почесне 2 місце .

 Вітаємо наших студентів з прекрасним результатом та бажаємо не втрачати форму, бути спортивними та розвиватися і надалі.

Схожі новини

ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

З 16 травня  по 27 червня 2018 року проходили випускні екзамени та захисти кваліфікаційних робіт студентів денної та заочної форми навчання спеціальності «Образотворче мистецтво» освітніх ступенів «магістр» та «бакалавр». Екзаменаційні

НОВІ ВИКЛИКИ – НОВІ МОЖЛИВОСТІ: ТВОРЧИЙ ДІАЛОГ З ЕРІКОМ ВІТАКЕРОМ ТА БЕНОМ БРАМОМНОВІ ВИКЛИКИ – НОВІ МОЖЛИВОСТІ: ТВОРЧИЙ ДІАЛОГ З ЕРІКОМ ВІТАКЕРОМ ТА БЕНОМ БРАМОМ

Залишаючись вдома, професорсько-викладацький склад кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва активно розвивається та підтримує тісний зв’язок зі студентством, використовуючи найрізноманітніші методи для комунікації. 11 квітня старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ВІДКРИТОГО КОНКУРСУ ДО 300-РІЧЧЯ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ!ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ВІДКРИТОГО КОНКУРСУ ДО 300-РІЧЧЯ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ!

Вітаємо учасників Відкритого конкурсу до 300-річчя Григорія Сковороди. Конкурс проходив на базі Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського із залученням СНТ ХНУМ імені І. П. Котляревського за партнерства Національного літературно меморіального