20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ ХУДОЖНИКА!

5 жовтня, напередодні професійного свята – Дня художника, на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини традиційно відбулося святкове дійство!

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, у фойє навчального корпусу №3, об 11:00 годині, відкрито виставку творчих робіт студентів. Також усі бажаючі могли зробити розпис хною, намалювати свою емоцію-символ, залишити на пам’ять долоньку дружби, вибрати зі скриньки символічне пророцтво!..

Традиційно у цей день ми приймаємо до лав художників наших першокурсників, які влилися у нашу студентську родину!

Зі словами привітань з такою подією у їхньому житті до юних митців звернулася в.о. декана факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент Інна ТЕРЕШКО, яка побажала натхнення і здійснення творчих задумів. Привітала своїх вихованців та колег із професійним святом в.о. зав. кафедри образотворчого мистецтва, канд. пед. наук, доцент Ольга МУЗИКА. З словами привітань і побажань до студентів звернувся відомий уманський художник-графік Василь ВЛАСЮК.

У подарунок від кафедри хореографії всі присутні із захопленням переглянули хореографічну композицію «Соловей» (стилізований український танець) у виконанні народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» (художній керівник – Вікторія МАРКІНА).

Щиро вітаємо усіх творчих особистостей, майстрів олівця і пензля з професійним святом! Бажаємо невичерпного натхнення на створення нових шедеврів, віри і оптимізму!

І Переможного миру нам усім! Шана і дяка нашим мужнім воїнам-захисникам! Слава Україні!

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗВІТ ЖІНОЧОГО АКАДЕМІЧНОГО ХОРУ “ЮНІСТЬ”ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗВІТ ЖІНОЧОГО АКАДЕМІЧНОГО ХОРУ “ЮНІСТЬ”

Ще з часів свого заснування (1990 рік) хоровий колектив «Юність» мистецько-педагогічного факультету захоплює шанувальників музичного мистецтва своєю виконавською майстерністю. 28 травня студенти та викладачі університету черговий раз мали можливість із

СПІВЧУТТЯ ОЛЬЗІ ЯНОШІВНІ З ПРИВОДУ СМЕРТІ БАТЬКА.СПІВЧУТТЯ ОЛЬЗІ ЯНОШІВНІ З ПРИВОДУ СМЕРТІ БАТЬКА.

Нехай Всевишній дасть сили Вам і Вашим близьким перенести біль втрати рідної людини. Жодні слова не зможуть його зменшити, але ми щиро поділяємо Ваше горе, сумуємо разом із Вами та

ТРИВАЄ КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»ТРИВАЄ КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

До уваги студентів, викладачів, гостей сайту! З 15 січня адміністрацією мистецько-педагогічного факультету було оголошено конкурс на «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік». В конкурсі беруть участь заходи наукової, виховної