20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!

ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!

День єднання  —  молоде свято в Україні, яке відзначають 16 лютого. Це День єдності українців проти чергового акту агресії до України з боку росії. Лютий наповнений багатьма пам’ятними датами, зокрема 19 лютого — День державного герба України.

Офіційно в Україні День єднання відзначають з 2022 року. Свято встановлено в Україні «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість».

В рамках години куратора,  викладачами Факультету мистецтв було проведено бесіди зі студентами 1- 4 курсів ОС «БАКАЛАВР» та ОС «МАГІСТР», з нагоди святкування ДНЯ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ.

Цього дня всі державні та житлові будівлі по всій країні мають з гордістю  підняти український прапор. Перед святом у соціальних мережах вже торік запускали флешмоб. В рамках цього челенджу учасники мали робити фотографії з прапором України та використовувати хештег #UAразом, а потім передавати це завдання іншим людям!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Схожі новини

НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ОТРИМАВ ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «MUSIC UNIVERSE»!НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ОТРИМАВ ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «MUSIC UNIVERSE»!

З 24 по 26 червня 2019 року у м. Одеса проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Music Universe». В номінації «народні інструменти» факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини представляв Народний

ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ З ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ З ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

для студентів  спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Педагогічна практика є невід’ємною частиною підготовки бакалаврів   до  майбутньої професійної діяльності. 01.02.2021 р., у режимі онлайн (платформа ZOOM), на кафедрі музикознавства та