20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «GLOBAL TALENT FUSION FESTIVAL»

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «GLOBAL TALENT FUSION FESTIVAL»

Вітаємо з перемогою здобувача вищої освіти факультету мистецтв Чень Юйвея! 30.03.2024 року здобувач вищої освіти 52-І групи, спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). (Художня культура) Чень Юйвей,  взяв участь в Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі «Global Talent Fusion Festival».

У номінації «Вокальний жанр. Академічний вокал», з композицією Франца Шуберта «An Die Musik», Чень Юйвей гідно представив наш факультет, і у категорії 24+ отримав диплом Лауреата І премії. Досягнення таких результатів стало можливим завдяки високому професіоналізму його керівника старшого викладача кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Тарасюк Лесі Михайлівни.

Конкурс проходив у місті Київ за підтримки ЦЕНТРУ ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ ТА ТВОРЧОСТІ «ГАРМОНІЯ»

Мета конкурсу:

Підтримка та розвиток творчості нашої молоді; розкриття їх творчого потенціалу; виховання художньо-естетичних смаків виконавців; підвищення рівня професійної компетентноті фахівців освітньої ланки та мистецько-творчого аспекту процесу становлення особистості.

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва та студентів, щиро вітаємо учасника фестивалю-конкурсу та його керівника з перемогою і бажаємо подальших творчих успіхів і професійного зростання.

 

Схожі новини

V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН», яка відбудеться 28 квітня 2022 року на базі кафедри образотворчого мистецтва Уманського

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВОКУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО

20 лютого 2023 року на кафедрі інструментального виконавства розпочали роботу курси підвищення кваліфікації, за спеціальністю: 025 Музичне мистецтво, за темою: «Теоретичні та практичні аспекти роботи концертмейстера в закладах мистецької освіти».

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СТУДЕНТА НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СТУДЕНТА НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»

Уже стало гарною традицією святкування Дня студента на кафедрі хореографії та художньої культури. Щороку кожна група спеціальності «Хореографія» презентує найкращі моменти студентських років у гумористичній формі. Цього року студенти 2