20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОГОЮ!

Вітаємо з черговою перемогою здобувача вищої освіти факультету мистецтв Чень Юйвея! 30.04.2024 року здобувач вищої освіти 52-І групи, спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). (Художня культура) Чень Юйвей взяв участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі «Bakinin işıqları» «Вогні Баку» (Азербайджан – Грузія – Україна)

У номінації Вокал (академічний) соло з композицією «Побудуйте китайську мрію разом», Чень Юйвей гідно представив наш факультет, і у віковій категорії 7 (25+ р.) отримав диплом Лауреата І премії. Досягнення таких результатів стало можливим завдяки високому професіоналізму його керівника старшого викладача кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Тарасюк Лесі Михайлівни.

Засновники проєкту ГО «Wonder Fest Georgia» (Грузія) Грігол Жгєнті “Quba-children-deveiopment centr” (Азербайджан). Конкурс проходив при підтримці Міністерства освіти Республіки Азербайджан.

Мета конкурсу:

1. Популяризація української культури в світі, а також азербайджанської та грузинської культури в Україні, хореографічного, вокального та оригінального мистецтва для дітей та молоді країн світу.
2. Підтримка та пропаганда здорового способу життя. Активізація творчої діяльності талановитих дітей, підлітків і молоді України та країн світу.
3. Розвиток міжрегіональних зв’язків, співпраця та взаємодія фахівців у галузі художньої творчості дітей та молоді.
4. Збереження та розвиток національних культур та традицій, кращих зразків грузинської, світової та української класики та сучасного мистецтва.
5. Допомога ЗСУ та дітям переселенцям.

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва та студентів, щиро вітаємо учасника фестивалю-конкурсу та його керівника з перемогою і бажаємо подальших творчих успіхів і професійного зростання.

Схожі новини

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ! РЕЄСТРАЦІЯ НА ТВОРЧИЙ КОНКУРС!ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ! РЕЄСТРАЦІЯ НА ТВОРЧИЙ КОНКУРС!

Факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує прийом заяв і документів для участі у творчому конкурсі на місця державного замовлення за спеціальностями: 024 Хореографія 025 Музичне мистецтво

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ МАН–2024І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ МАН–2024

11 січня 2024 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук в Уманському ліцеї №3. На початку заходу в актовій залі зі словами привітання виступили доктор

ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ СВЯТІ ТАНЦЮ, ПРИСВЯЧЕНОМУ 124-й РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЯ АВРАМЕНКАХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ СВЯТІ ТАНЦЮ, ПРИСВЯЧЕНОМУ 124-й РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЯ АВРАМЕНКА

24 березня в Уманському міському будинку культури імені Ю. Смолича відбулося регіональне свято танцю, присвячене 124-й річниці від дня народження Василя Авраменка. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на