20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРОВЕДЕННЯ РУХАНКИ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ЦЕНТРІ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ПРОЛІСОК»

ПРОВЕДЕННЯ РУХАНКИ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ЦЕНТРІ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ПРОЛІСОК»

У межах систематичної співпраці кафедри хореографії та художньої культури та Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради проводяться різноманітні заходи за участі здобувачів та викладачів кафедри. Зокрема, підготовка інклюзивної танцювальної вистави «Чарівна рукавичка» (21 грудня 2023 р.), виступ із хореографічними виставами «Думками навиворіт» (29 травня 2024 р.) та «Котик і Півник» (5 червня 2024 р.).

Нещодавно здобувачі 2 курсу спеціальності 024 Хореографія на святі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей провели руханку для вихованців Центру. Діти, як завжди, із захопленням повторювали усі запропоновані рухи та активно вигадували свої.

Щиро дякуємо керівництву, працівникам, вихованцям Центру та їх батькам за співпрацю і можливість дарувати дітям радість танцю!

Схожі новини

ЩИРІ ВІТАННЯ ІМЕНИННИКУ!ЩИРІ ВІТАННЯ ІМЕНИННИКУ!

3 квітня  свій День народження святкує , кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва та кафедри інструментального виконавства  Гусак Владислав Анатолійович. Шановний імениннику! Прийміть наші найщиріші  вітання з

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

14 вересня 2022р. родина факультету мистецтв поповнилась новими студентами. Перше знайомство з першокурсниками на факультеті мистецтв відбулось онлайн. На зборах було розглянуто питання розпорядку та статуту роботи факультету; специфіку навчання за