20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 014.12 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 014.12 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

9 ЛЮТОГО 2024 року в режимі відеоконференції відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики здобувачів ОС «Бакалавр» 33 і 33а групи денної форми навчання факультету мистецтв, які навчаються за спеціальностю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) освітньо-професійної програми: Середня освіта (Образотворче мистецтво). Відповідно до робочого навчального плану, графіку освітнього процесу в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини та графіку проведення практик на факультеті мистецтв здобувачі вищої освіти будуть проходити практику з відривом від навчання з 12 лютого 2024 року по 23 лютого 2024 року у змішаній формі в Уманській школі мистецтв «Антарес» та за місцем проживання та працевлаштування.

Навчальна (педагогічна практика) є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх учителів образотворчого мистецтва, яка передбачає набуття практичних навичок та застосування теоретичних знань у реальних умовах освітнього процесу. Вона проводиться в освітніх установах під керівництвом досвідчених педагогів і спрямована на формування професійної компетентності здобувачі вищої освіти.

Керівник практики, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Олена ПОБІРЧЕНКО, повідомила здобувачам терміни та процедуру проходження практики, перелік завдань та вимоги щодо їх виконання, перелік звітної документації й особливості розміщення зазначеного в системі інформаційно-освітнього середовища Moodle. Учасники конференції були активними та задавали багато запитань, це засвідчує про гарну вмотивованість майбутніх педагогів-художників щодо успішного проходження практики.

Схожі новини

ТАНЦЮВАЛЬНА РУХАНКА ВІД СТУДЕНТІВ ФМТАНЦЮВАЛЬНА РУХАНКА ВІД СТУДЕНТІВ ФМ

Традиційно, на початку жовтня, студенти та члени студентської ради факультету мистецтв проводять активний, спортивний тиждень. Жовтень цього року не став винятком. 4 жовтня 2023 року, на великій перерві, була організована

ХІІ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «КВІТУЧА КРАЇНА»ХІІ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «КВІТУЧА КРАЇНА»

13 жовтня в рамках творчого проекту «Тріумф-Фест» відбувся ХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального мистецтва «Квітуча країна». Оцінювали виступи конкурсантів високоповажне журі у складі: І. Каліновської (голова журі ‒ заступник директора з навчальної

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ОРГАНІЗУВАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ЦЕНТРІ СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ІНВАЛІДІВ «ПРОЛІСОК»СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ОРГАНІЗУВАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ЦЕНТРІ СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ІНВАЛІДІВ «ПРОЛІСОК»

23 квітня студенти факультету мистецтв спеціальності «Хореографія» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організували благодійний концерт у Центрі соціальної реабілітації дітей інвалідів «Пролісок». Ініціатором благодійного заходу стала студентка ІІ