20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!

Шановні науковці!

Щиро вітаємо Вас з Днем науки! День науки ‒ свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Це свято, коли ушановуються наукові традиції, досягнення вчених, якими ми по праву пишаємося і на які покладаємо великі сподівання.
Рівень соціально-економічного розвитку України, її авторитет на міжнародній арені багато в чому визначаються науковим потенціалом, адже саме перед вченими життя ставить складні, але дуже цікаві завдання, вирішення яких великою мірою визначає місце Україні у світовій спільноті.
Сьогодні наука, незважаючи на труднощі, завдяки наполегливій праці наших вчених має сучасні наукові школи. Відомо, що високий професіоналізм українських вчених високо цінується у всьому світі. Разом з тим, це – основа інтелектуального потенціалу нації, запорука її майбутнього.
Сердечно вітаємо зі святом всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених – студентів та аспірантів! Нових творчих успіхів, нехай найвищі висоти Науки завжди підкоряються вам! Щастя, здоров’я, миру та злагоди вам та вашим рідним і близьким.

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!

Адміністрація факультету

2 коментарі до “ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!”

  1. Хотілось щоб наука завжди прогресувала, а особливо в Україні!

  2. День Науки,це особливе свято,адже саме наука має стояти на передових позиціях в Україні.

Залишити відповідь

Схожі новини

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТА! ЕЛЕКТРОННИЙ ВСТУП У 2014 РОЦІДО УВАГИ АБІТУРІЄНТА! ЕЛЕКТРОННИЙ ВСТУП У 2014 РОЦІ

З метою удосконалення процедури подачі документів при вступі до вищих навчальних закладів Міністерством освіти і науки України розроблено систему електронного вступу до ВНЗ України. Зазначена система розрахована на абітурієнтів, які

ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇ

Вітаємо викладача кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Козій Ольгу Михайлівну та її наукового керівника, доктора педагогічних наук, професора Щолокову Ольгу Пилипівну, з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕѲ»²ДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

Нещодавно на факультеті мистецтв відбулася V Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів». Участь у конференції прийняло понад 100 осіб, серед яких студенти та молоді науковці Уманського