20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ФЕЄРИЧНА ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДЖАЗОВОМУ ФЕСТИВАЛІ «ДЖАЗ НАД МОРЕМ»

ФЕЄРИЧНА ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДЖАЗОВОМУ ФЕСТИВАЛІ «ДЖАЗ НАД МОРЕМ»

Нещодавно у Скадовську в чотирнадцятий раз пройшов Всеукраїнський джазовий фестиваль «Джаз над морем». Протягом двох днів під бурхливі глядацькі овації звучали джазові композиції у виконанні дитячих, підліткових і дорослих джазових колективів.
В складі високоповажного журі були: голова журі фестивалю ‒ Народний артист України Титаренко В.П., члени журі Заслужений працівник культури України Шаповаленко В.В., Заслужений діяч мистецтв України Шумейко А.І.
Цього разу у фестивалі взяли участь вихованці студента 31 групи заочної форми навчання спеціальності «Музичне мистецтво
» мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Володимира Камінського, а саме вокальний квартет «The Best», які і вибороли головну нагороду – Гран-прі фестивалю.

ФЕЄРИЧНА ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДЖАЗОВОМУ ФЕСТИВАЛІ «ДЖАЗ НАД МОРЕМ»

Приємно відзначити, що окрім головної нагороди фестивалю, солістка гурту «The Best» чотирнадцятирічна Катерина Кравченко отримала Диплом переможця І ступеня в номінації «Солісти вокалісти».

ФЕЄРИЧНА ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДЖАЗОВОМУ ФЕСТИВАЛІ «ДЖАЗ НАД МОРЕМ»

Вітаємо Володимира Камінського та його вихованців з феєричною перемогою в фестивалі! Бажаємо аби політ Ваших фантазій з кожним разом відкривав нові грані безмірного джазового простору незалежно від часу і обставин!
Нехай Вам щастить!

4 коментарі до “ФЕЄРИЧНА ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДЖАЗОВОМУ ФЕСТИВАЛІ «ДЖАЗ НАД МОРЕМ»”

  1. Молодці! Вітаю Володимира та дівчат з перемогою. У нас була можливість бачити колектив на мистецько-освітньому проекті “Обдарована родина – обдарована дитина” на якому ми почули дійсно високий виконавський рівень. Бажаю подальших успіхів!

  2. Які молодці! Приєднуюсь до всіх вітань та побажань!

  3. Молодці, дівчатка, успіхів вам і надалі!

  4. Вітаємо з перемогою! Пишаємося нашими студентами та їх учнями!Молодці!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЖІНОЧИЙ ДЕНЬ У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІЖІНОЧИЙ ДЕНЬ У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ

5 березня творчі колективи та солісти факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли участь у святкових вітаннях з нагоди Міжнародного жіночого дня, який відбувся для чарівних жінок

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає заступник декана з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Король Анатолій Миколайович. Шановний Анатолію Миколайовичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо

«У ВІНОК КОБЗАРЕВІ ВПЛІТАЄМО ТВОРЧІСТЬ ЮНИХ»«У ВІНОК КОБЗАРЕВІ ВПЛІТАЄМО ТВОРЧІСТЬ ЮНИХ»

Значна подія відбулась під час проведення Днів науки університету Міжнародної конференції факультету мистецтв «Естетичні засади розвитку педагогічної майстерності викладачів мистецьких дисциплін» – презентація творчих колективів Шевченківської спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим