20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Сьогодні, 9 липня, свій ювілейний День народження зустрічає кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри хореографії та художньої культури, художній керівник народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві», а також доброзичлива, чарівна, розумна жінка із доброю, щирою, веселою, завзятою душею Людмила Михайлівна Андрощук.

Людмила Михайлівна Андрощук

Ми, дорога Людмило Михайлівно, знаємо Вас не тільки як компетентного педагога, хореографа, але і як знаючого, обов’язкового і вправного у всіх питаннях керівника, якому притаманні чуйність, сучасність, вміння вислухати і порадити.
Бажаємо Вам здоров’я, достатку, добра, великого щастя, родинного благополуччя, світлих і радісних днів.
Хай прожиті роки залишають по собі лише світлі спогади, а майбутнє готує багато-багато щасливих літ, сповнених радістю, добром і надією. Доброго Вам здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням.

Вітаємо

Кафедра хореографії та художньої культури,
трудовий та студентський колективи, адміністрація
мистецько-педагогічного факультету

3 коментарі до “ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!”

  1. Щиро вітаю Вас із нагоди дня народження! Сердечно зичу Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.
    Щедрої Вам долі та достатку! З Днем народження!!!

  2. Шановна Людмило Михайлівно! Я приєднуюся до усіх привітань! Бажаю, щоб кожен день був наповнений позитивними емоціями і приємними враженнями! Хай Вам завжди сяє сонце, а в душі квітне весна! Творчого Вам натхнення та успіхів у всіх справах! Всього найкращого!!!

  3. Вітаю) Бажаю всього найкращого)

Залишити відповідь

Схожі новини

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ, ЩО БАЖАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ В ЛІТНЬОМУ ТАБОРІОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ, ЩО БАЖАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ В ЛІТНЬОМУ ТАБОРІ

12 – 13 квітня на базі університету буде проводитися зустріч представників табору «Таємниці цивілізації» зі студентами, що бажають працювати в таборі. Запис у 113 аудиторії ДП України «Міжнародний дитячий центр

ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ ЗАВЕРШИЛАСЬ!ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ ЗАВЕРШИЛАСЬ!

Наприкінці першого літнього місяця відбулася підсумкова кваліфікаційна атестація студентів денного відділення факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Так, 15

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

3 травня свій День народження відзначає старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Коваленко Юрій Вікторович! Шановний Юрію Вікторовичу! Прийміть наші сердечні вітання та побажання міцного здоров’я, душевної гармонії, благополуччя, незмінної підтримки рідних