20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗІ СВЯТОМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА!

ЗІ СВЯТОМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА!

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою відзначається національне свято – День козацтва. Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення.
Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг.

ЗІ СВЯТОМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА!

Національно-культурне відродження наших днів великою мірою живиться традиціями славної козацької доби. Саме представникам козацьких громадських об’єднань належить велика роль в утвердженні національної свідомості, подоланні комплексу меншовартості.
Тож щиросердно зичимо всім козакам та їх родинам щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля світової слави України.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Сьогодні на мистецько-педагогічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, які завітали аби краще ознайомитися з університетом та правилами прийому на 2015 рік.

ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ У СЛОВАЧЧИНІПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ У СЛОВАЧЧИНІ

26 – 31 березня 2015 року у м. Ліптовський мікулаш (Словаччина) відбувся ХІ Міжнародний конкурс-фестиваль молодих виконавців «Mountain constellation – aspiration, fantasy, flight», на якому здобув перемогу у номінації «Інструментальний

ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР «GÖETIA»ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР «GÖETIA»

Усупереч складній ситуації в Україні, коли під звуки сирен життя зупиняється, мистецтво живе і розвивається. Так, у нашому місті існує творчий осередок Uman Art House, який презентує творче самовираження митців,