20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Невід’ємною частиною виховної роботи на мистецько-педагогічному факультеті є робота в гуртожитку. Відповідно до графіку, кімнати, де проживають студенти нашого факультету, систематично відвідуються кураторами та викладачами. Відбувається перевірка санітарного стану кімнат, умов проживання студентів. Викладачі проводять профілактичні бесіди з метою попередження порушень правил внутрішнього розпорядку, допомагають у вирішенні побутових проблем.
У рамках святкування Дня студента відбувся “Конкурс на кращу студентську кімнату в гуртожитку”. Було проведено оцінку кімнат за такими критеріями: санітарний стан кімнат, художньо-естетичне оформлення, обладнання та устрій кімнати, умови для забезпечення навчання, збереження майна в кімнаті, дотримання правил внутрішнього розпорядку, підтримання порядку у місцях загального користування.

КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Підсумки конкурсу було проведено 18 листопада журі у складі: заступника декана мистецько-педагогічного факультету з виховної роботи Анастасії Юріївни Криворотенко та студдекана факультету Анастасії Марищук.
За результатами конкурсу переможцями у гуртожитку №1 стала кімната № 451, де проживають: студентка 5 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» Ангеліна Тешко та студентки 1 курсу спеціальності «Хореографія» Надія Оленіна та Уляна Канарчук.

КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

А в гуртожитку №2 – кімната № 302, де проживають: студентка 5 курсу спеціальності «Хореографія» Юлія Федорова, студентки 4 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» Наталія Рогаченко та Катерина Кулікова і студентка 1 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» Олена Кутецька.

КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Переможців було досить важко визначити, адже всі кімнати в належному стані. Так як гуртожиток для студентів – друга домівка, де вони проводять найяскравіші і просто незабутні роки свого життя, то кожен намагається зробити свою кімнату якомога затишнішою і красивішою. Урочисте нагородження відбулося за участі декана мистецько-педагогічного факультету Дудник Олени Володимирівни, заступника декана з навчальної роботи Куценка Сергія Володимировича та заступника декана з виховної роботи Криворотенко Анастасії Юріївни 20 листопада. Переможці були нагороджені призами.

КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Вітаємо наших студентів та бажаємо всього найкращого! Так тримати!

заступник декана мистецько-педагогічного факультету
з виховної роботи Анастасія Криворотенко

Залишити відповідь

Схожі новини

УВАГА! ВСТИГНІТЬ ПРОГОЛОСУВАТИ! ВЗАВТРА ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС НА ТИТУЛ “МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ”!УВАГА! ВСТИГНІТЬ ПРОГОЛОСУВАТИ! ВЗАВТРА ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС НА ТИТУЛ “МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ”!

Шановні викладачі, студенти, гості! Нагадуємо, що взавтра, 25 березня о 23:59, завершується голосування за дівчат-учасниць фотоконкурсу на титул “Міс факультету мистецтв – 2019”. Нагадуємо, що у конкурсі приймають участь вісім

УКРАЇНА – СУВЕРЕННА ДЕМОКРАТИЧНА ДЕРЖАВАУКРАЇНА – СУВЕРЕННА ДЕМОКРАТИЧНА ДЕРЖАВА

1 вересня в актовій залі Уманського державного педагогічного університету відповідно до листа Черкаської обласної державної адміністрації від 29.07.2014 р. № 1953/05 «Про методичні рекомендації щодо проведення першої лекції» було проведено

ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»

23 грудня 2021 року відбувся захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступення «магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) денної та заочної форми навчання. Екзаменаційні комісії були затверджені наказом ректора