20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЛЬНА АДРЕСА З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН

ВІТАЛЬНА АДРЕСА З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН

Вельмишановна Наталю Семенівно!


Від щирого серця вітаємо Вас, мистецько-педагогічний факультет Вашого університету з чудовим і юним ювілеєм, 25-річчям щоденного, в будні і свята, засіву життєвого поля дорослих і дітей найпрекраснішим, що є в цьому світі, музикою, піснею, образотворчим мистецтвом. І дає це поле гарний урожай, бо готує тих, хто творить і далі красу музики, танцю, пісні, малюнку, які збагачують людину духовно, роблять її добрішою, милосерднішою, красивішою в своїх помислах, в своїх буднях нелегкого життя.
Я не знаю, що ще творить такий благотворний вплив на людину, як мистецтво.
Тож нехай буде невичерпним джерело Вашої творчості, Вашої енергії, Вашої невсипущості у збагаченні інших людей красою мистецтва, у формуванні духовно багатих, всебічно розвинутих особистостей.
Дякуємо за наших вчителів, які закінчили мистецько- педагогічний факультет Вашого університету, вони не соромлять Вас, мають хороші успіхи у роботі, продовжують те, чого навчилися у Вашому вузі.
Ми пишаємось ними, радіємо за них. Дякуємо за те, що викладачі університету знаходять час приїхати до нашої школи, щоб провести майстер-класи, науково-практичні семінари, конференції, що є безцінним для педагогів і учнів нашої школи.
Щасти Вам, дорогі друзі! А наступні 25 нехай приносять Вам і далі ще більше перемог, успіхів при доброму здоров’ї і працівників, і студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

ВІТАЛЬНА АДРЕСА З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН

Зі щирою повагою ‒ заслужений працівник освіти України,
лауреат премії імені Народного вчителя Олександра Захаренка,
кавалер «Ордена княгині Ольги» III ступеня, директор Шевченківської спеціалізованої
загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів
гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради
Л. Д. Терещенко

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження святкує старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Коваленко Юрій Вікторович. Шановний Юрію Вікторовичу! Щиро бажаємо Вам нових вагомих звершень як у житті, так і на творчій ниві.

РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУРОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ

Початок нового навчального року на мистецько-педагогічному факультеті розпочався з проведення розширеної ради факультету. Засідання відкрила декан факультету, кандидат історичних наук, доцент Олена Дудник. Олена Володимирівна розпочала свій виступ словами привітання

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі з Міжнародною участю «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ», що проводиться 27 квітня 2015 року кафедрою інструментального виконавства