20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЛЬНА АДРЕСА З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН

ВІТАЛЬНА АДРЕСА З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН

Вельмишановна Наталю Семенівно!


Від щирого серця вітаємо Вас, мистецько-педагогічний факультет Вашого університету з чудовим і юним ювілеєм, 25-річчям щоденного, в будні і свята, засіву життєвого поля дорослих і дітей найпрекраснішим, що є в цьому світі, музикою, піснею, образотворчим мистецтвом. І дає це поле гарний урожай, бо готує тих, хто творить і далі красу музики, танцю, пісні, малюнку, які збагачують людину духовно, роблять її добрішою, милосерднішою, красивішою в своїх помислах, в своїх буднях нелегкого життя.
Я не знаю, що ще творить такий благотворний вплив на людину, як мистецтво.
Тож нехай буде невичерпним джерело Вашої творчості, Вашої енергії, Вашої невсипущості у збагаченні інших людей красою мистецтва, у формуванні духовно багатих, всебічно розвинутих особистостей.
Дякуємо за наших вчителів, які закінчили мистецько- педагогічний факультет Вашого університету, вони не соромлять Вас, мають хороші успіхи у роботі, продовжують те, чого навчилися у Вашому вузі.
Ми пишаємось ними, радіємо за них. Дякуємо за те, що викладачі університету знаходять час приїхати до нашої школи, щоб провести майстер-класи, науково-практичні семінари, конференції, що є безцінним для педагогів і учнів нашої школи.
Щасти Вам, дорогі друзі! А наступні 25 нехай приносять Вам і далі ще більше перемог, успіхів при доброму здоров’ї і працівників, і студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

ВІТАЛЬНА АДРЕСА З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН

Зі щирою повагою ‒ заслужений працівник освіти України,
лауреат премії імені Народного вчителя Олександра Захаренка,
кавалер «Ордена княгині Ольги» III ступеня, директор Шевченківської спеціалізованої
загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів
гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради
Л. Д. Терещенко

Залишити відповідь

Схожі новини

ІІ ЗИМОВА ШКОЛА УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ДОСЛІДНИКІВ ОСВІТИ «ЄВРОПЕЙСЬКІ ІНДИКАТОРИ ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ДОСЛІДЖЕНЬ»ІІ ЗИМОВА ШКОЛА УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ДОСЛІДНИКІВ ОСВІТИ «ЄВРОПЕЙСЬКІ ІНДИКАТОРИ ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ДОСЛІДЖЕНЬ»

Завідувач кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини кандидат педагогічних наук, професор Андрощук Людмила Михайлівна стала учасником ІІ Зимової школи Української асоціації дослідників освіти (УАДО) «Європейські

ПРОВЕДЕНО ІІІ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЮ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ПРОВЕДЕНО ІІІ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЮ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

19–20 квітня 2022 року на базі кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини була проведена ІІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ» У дистанційному форматі

ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ».ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ».

В складний для України період, мистецький фронт є надійним тилом. Саме під таким гаслом 22 лютого відбувся творчий захід «Мистецький фронт. Курс на українське». Мета заходу: дати можливість проявити себе