20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Побірченко Олена Михайлівна!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановна Олено Михайлівно! Вітаємо Вас з Днем народження! Від імені усього колективу мистецько-педагогічного факультету бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, здійснення усіх Ваших сподівань!
Бажаємо аби цей прекрасний день приніс здійснення найзаповітніших мрій, а яскраві фарби життя завжди наповнювали свіжістю щоденну палітру. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Миру, злагоди, благополуччя та достатку Вам і Вашій родині. З Днем народження!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ОГОЛОШЕННЯ!ОГОЛОШЕННЯ!

Пробне під’єднання учасників до VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи» до платформи Зум 19 жовтня 2021 року з 19.00 до 19.30 за Київським часом, за посиланням: https://us06web.zoom.us/j/3307280314?pwd=L1dzUUpJNndMNzdseittcjlvdm1Ddz09