20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

З НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Сьогодні свій День народження святкує старший викладач кафедри образотворчого мистецтва мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Лопушан Володимир Пилипович.

Вельмишановний Володимир Пилипович!
Від імені усього колективу мистецько-педагогічного факультету прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.
У нашій громаді Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима ‒ багатолітній досвід і визнання.
Нехай Ваша плідна праця, завдяки якій багато речей знаходять в житті свій сенс, буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Ми, від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.
Тож многих Вам літ, вельмишановний Володимир Пилипович, і хай Ваша професійна майстерність та життєвий досвід слугують і надалі на почесній і відповідальній ниві.

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

25 квітня 2016 року на базі факультету мистецтв відбувся ІІ Всеукраїнський науково-практичний семінар з Міжнародною участю «Проблеми інструментального виконавства в умовах сучасної мистецької освіти» організатором якого є кафедра інструментального виконавства

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ, ПОВІДОМЛЯЄМО ВАС ПРО ПОЧАТОК ТВОРЧИХ ВИПРОБУВАНЬШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ, ПОВІДОМЛЯЄМО ВАС ПРО ПОЧАТОК ТВОРЧИХ ВИПРОБУВАНЬ

Традиційно абітурієнти, які вступають на спеціальності «Хореографія», «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво» в обов’язковому порядку беруть участь у творчому конкурсі з обраного напряму підготовки. Творчий конкурс – форма вступного випробування

І ЗНОВУ ПЕРМОГА НА МIЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ТАЛАНТIВ «PARADE OF STARS 2020» (м. КРАКІВ, ПОЛЬЩА)І ЗНОВУ ПЕРМОГА НА МIЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ТАЛАНТIВ «PARADE OF STARS 2020» (м. КРАКІВ, ПОЛЬЩА)

У квiтнi у мiстi Краків (Польща) вiдбувся Мiжнародний конкурс талантiв «Parade of Stars 2020». Представляла наш університет на конкурсі у номінації «Естрадний вокал» талановита студентка факультету мистецтв Марiя Павлишина. Під