20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІРИНО СЕРГІЇВНО!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІРИНО СЕРГІЇВНО!

Сьогодні свій День Народження святкує викладач кафедри хореографії та художньої культури, прекрасний і талановитий хореограф Грошовик Ірина Сергіївна.

З Днем народження, Ірино Сергіївно! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене приємними турботами, геніальними ідеями та блискучими перемогами! Нехай у Вашій душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Ідіть по життю сміливо і з оптимізмом! Нехай поруч завжди будуть близькі і друзі! Здоров’я Вам і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Зі святом! Будьте щасливі!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІРИНО СЕРГІЇВНО!

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ ВСІХ ВЧИТЕЛІВ МАНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУСТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ ВСІХ ВЧИТЕЛІВ МАНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУ

Днями викладачі та студенти факультету мистецтв відвідали смт. Маньківка та привітали із професійним святом освітян Маньківщини, подарувавши їм святковий концерт.  У концерті брали участь майже всі творчі колективи факультету: ансамбль «Ренесанс»

ПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

1 вересня на кафедрі інструментального виконавства було організовано проведення інструктажу щодо дій здобувачів вищої освіти та працівників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в умовах надзвичайних ситуацій. Під час

ОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2014 РОКУОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2014 РОКУ

Шановні абітурієнти! Вашій увазі пропонуються основні терміни проведення вступної кампанії в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини в 2014 році.