20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІРИНО СЕРГІЇВНО!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІРИНО СЕРГІЇВНО!

Сьогодні свій День Народження святкує викладач кафедри хореографії та художньої культури, прекрасний і талановитий хореограф Грошовик Ірина Сергіївна.

З Днем народження, Ірино Сергіївно! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене приємними турботами, геніальними ідеями та блискучими перемогами! Нехай у Вашій душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Ідіть по життю сміливо і з оптимізмом! Нехай поруч завжди будуть близькі і друзі! Здоров’я Вам і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Зі святом! Будьте щасливі!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІРИНО СЕРГІЇВНО!

Залишити відповідь

Схожі новини

Хореграфічні колективи “Візаві” та “Яворина” взяли участь у Другому Регіональному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва імені Василя АвраменкаХореграфічні колективи “Візаві” та “Яворина” взяли участь у Другому Регіональному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва імені Василя Авраменка

     13 квітня 2013 року в Уманському МБК пройшов Другий Регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва імені Василя Авраменка, в якому взяли участь хореографічні колективи мистецько-педагогічного факультету, а саме: Народний аматорський

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ-ХОРЕОГРАФІВ У IV МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ МОЛОДИХ БАЛЕТМЕЙСТЕРІВ “DANCE GENERATION”УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ-ХОРЕОГРАФІВ У IV МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ МОЛОДИХ БАЛЕТМЕЙСТЕРІВ “DANCE GENERATION”

27 квітня 2024 року на базі Київського столичного університету імені Бориса Грінченка відбувся IV Міжнародний конкурс молодих балетмейстерів “Dance Generation”, організований кафедрою хореографії на чолі з кандидаткою педагогічних наук, доценткою Людмилою Андрощук.

НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ У ФОТОКОНКУРСІ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ У ФОТОКОНКУРСІ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»

Шановні викладачі, дорогі студенти, гості сайту! Нагадуємо, що 7 квітня на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було оголошено фотоконкурс «Дівчина з обкладинки»! Голосування триватиме до 00:00