20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «INTERNATIONAL COMPETITION MUSIC THE UKRAINE»

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «INTERNATIONAL COMPETITION MUSIC THE UKRAINE»

Творчий захід кафедри інструментального виконавства представлений на розгляд у конкурсі «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік» у номінації «Кращий творчий захід». 

Творчий захід кафедри інструментального виконавства представлений її студентами з Сербії Катаріною Богічевич та Бояном Васичем, які 16 листопада 2014 року прийняли участь у Міжнародному конкурсі «International Competition music the Ukraine» у номінації «Виконавці-солісти, народні інструменти» (м. Одеса). За результатами виконання концертної програми Катаріна і Боян здобули звання лауреатів Міжнародного конкурсу ІІ ступеня, які є оцінкою їх професіоналізму та виконавської майстерності.

Окрім успіху на складному виконавському змаганні студенти-іноземці отримали незабутні враження від екскурсії, мали змогу відвідати Одеський національний театр опери и балету, Одеську державну академію музики імені А. В. Нежданової, познайомитись з архітектурою старовинного міста. Катаріна та Боян вже є лауреатами багатьох Міжнародних конкурсів, котрі проходили у Словаччині, Сербії, Боснії та Герцеговині, Греції, Італії, проте з особливою зацікавленістю відвідують різні куточки України для участі у творчих та конкурсних заходах, які кожного разу стають для них місцем для цікавих знайомств, творчих натхнень, перспектив та вражаючих емоцій.

Залишити відповідь

Схожі новини

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

12 вересня 2023 року відбулась настановча конференція з питань виробничої (педагогічної) практики для здобувачів 261-м групи заочної форми навчання напряму підготовки 025 “Музичне мистецтво. Ця подія відбулася у форматі онлайн. 

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»

Нещодавно на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства», учасниками якої стали викладачі кафедри хореографії та

СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE ANALYTICS У ВЕРЕСНІСЕРІЯ ВЕБІНАРІВ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE ANALYTICS У ВЕРЕСНІ

Інформуємо зацікавлених науковців, викладачів та авторів про безкоштовні оновлені серії вебінарів від Clarivate Analytics українською мовою, які відбудуться з 24 по 26 вересня 2019 року.  Важливо: реєстрація на кожний вебінар