20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗІ СВЯТОМ СТРІТЕННЯ ВАС, ДОРОГІ ДРУЗІ!

ЗІ СВЯТОМ СТРІТЕННЯ ВАС, ДОРОГІ ДРУЗІ!

Сьогодні ‒ одне із дванадцяти найбільших свят у церковному календарі християн ‒ Стрітення Господнє. А за народною традицією, цього дня зима зустрічається з весною. Врешті приходить Стрітення, і зима, яка в народній уяві поставала старою бабою, вперше зустрічається з літом, гарною, рум’яною дівчиною.
Про цей день у народі живе й досі красива легенда. У ній розповідається, що зустрівшись на Стрітення, стара зима й молоде літо сперечаються – кому йти, а кому залишитися. Якщо під вечір потеплішає – Літо перемогло Зиму, якщо похолоднішає – навпаки.
Однак головне, щоб душі християн залишалися чистими і світлими, і тоді не страшна ніяка погода! Упевнені, що тепло любові, яке є у наших серцях сприятиме відродженню духовності, порозуміння, віри у краще майбутнє.

ЗІ СВЯТОМ СТРІТЕННЯ ВАС, ДОРОГІ ДРУЗІ!

У цей День ми вітаємо всіх християн із цим Великим святом! Бажаємо всім Божого благословення! Нехай Стрітення Господнє стане символом оновлення нашого життя і породженням миру на нашій Українській землі!
Зі святом Вас, дорогі друзі!

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТІВ ВИШІВ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ “КРАЩИЙ СТУДЕНТ УКРАЇНИ”СТУДЕНТІВ ВИШІВ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ “КРАЩИЙ СТУДЕНТ УКРАЇНИ”

Для студентів вишів, які хочуть довести свою ерудованість та знайти нових друзів, стартував прийом заявок на конкурс “Кращий студент України”. Він поділений на 3 етапи – університетський, регіональний та Всеукраїнський.

У ДОБРУ ПУТЬ, ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ!У ДОБРУ ПУТЬ, ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ!

31 серпня на подвір’ї корпусу №3 університету відбулося традиційне свято нашого вишу ‒ посвята першокурсників у студенти, привітати яких прийшли студенти-старшокурсники, викладачі, декани, ректорат та багато високоповажних гостей. Урочистості відкрив

ВІДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗДОБУВАЧІВ 261-М ГРУПИ ОС «МАГІСТл²ДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗДОБУВАЧІВ 261-М ГРУПИ ОС «МАГІСТР»

04 грудня 2023 року на кафедрі музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбувся випускний атестаційний екзамен з фаху (для спеціалізації Сольний спів) здобувачів 64-м групи заочної форми навчання