20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ».

ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ».

В складний для України період, мистецький фронт є надійним тилом. Саме під таким гаслом 22 лютого відбувся творчий захід «Мистецький фронт. Курс на українське».
Мета заходу: дати можливість проявити себе молодим творчим особистостям, популяризувати українське мистецтво!  Молоді поети, художники, фотографи і музиканти, мали можливість проявити себе, долучившись, до виставок фото та картин, позмагатись у «Поетичних батлах»!
Від мистецько-педагогічного факультету участь в акції прийняла участь студентка 4 курсу напряму підготовки «Образотворче мистецтво» Рошко Олена, яка виставила на осуд публіки декілька своїх робіт. Більшість робіт – графіка, декілька – замальовки олівцем.

ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ». ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ». ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ». ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗАХІД «МИСТЕЦЬКИЙ ФРОНТ. КУРС НА УКРАЇНСЬКЕ».

«Дуже приємними були відгуки молоді небайдужої до мистецтва різних напрямків. І що не менш приємно, це цікавість до моїх власних робіт. Дякую усім хто творив приємну атмосферу даного заходу! Та особливо організаторам за те, що дають можливість проявити себе як творчу особистість» – зазначає Олена.
Вітаємо Олену з успішною презентацією! Бажаємо подальших творчих успіхів!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИПУСКНА  АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВИПУСКНА  АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

14 грудня 2021 року відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен «Педагогіка, психологія та методика викладання образотворчого мистецтва» для здобувачів вищої освіти освітнього ступення «магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) денної і заочної

ВЕРНІСАЖ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ УДПУ В «СТАРІЙ УМАНІ»ВЕРНІСАЖ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ УДПУ В «СТАРІЙ УМАНІ»

17 травня у виставковому центрі державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» відбулася презентація творчого доробку студентів та викладачів кафедри образотворчого мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, що стало гарною традицією. Експозиція

ПІДСУМКОВІ ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВПІДСУМКОВІ ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ

Традиційно наприкінці травня відбувся перегляд академічних і творчих робіт бакалаврів і магістрів спеціальності «Образотворче мистецтво» з фахових дисциплін: рисунку, живопису, композиції, декоративно-прикладного мистецтва, теорії і практики рисунку, теорії і практики