20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ МИСТЕЦЬКИЙ ПРОЕКТ – ХОРЕОГРАФІЧНУ ВИСТАВУ “КАЗКОВИЙ СВІТ ВАСИЛЯ СУХОМЛИНСЬКОГО”

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ МИСТЕЦЬКИЙ ПРОЕКТ – ХОРЕОГРАФІЧНУ ВИСТАВУ “КАЗКОВИЙ СВІТ ВАСИЛЯ СУХОМЛИНСЬКОГО”

Шановні викладачі, студенти, гості!

Запрошуємо вас відвідати мистецький проект – хореографічну виставу “Казковий світ Василя Сухомлинського” (кваліфікаційна робота студентів спеціальності “Хореографія”), яка відбудеться 1 червня 2018 року об 11:00 в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вхід вільний!

Залишити відповідь

Схожі новини

РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ДРУГИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ І НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПРОЄКТІВ НФД – «ПІДТРИМКА ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОВІДНИХ ТА МОЛОДИХ УЧЕНИХ»РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ДРУГИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ І НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПРОЄКТІВ НФД – «ПІДТРИМКА ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОВІДНИХ ТА МОЛОДИХ УЧЕНИХ»

21 травня розпочався прийом заявок на другий конкурс наукових і науково-технічних проєктів НФД – «Підтримка досліджень провідних та молодих учених». Про це йдеться у повідомленні Національного фонду досліджень.  Конкурс є загальногалузевим,

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ

Педагогічна практика є важливою складовою освітнього процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх учителів з їхньою практичною діяльністю в навчальному закладі, сприяє формуванню творчого відношення майбутнього фахівця до педагогічної діяльності.

ВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Шановні колеги, дороге студентство! Щиро вітаємо Вас з державним святом України ‒ Днем Конституції. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.