20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАУКИ!

Шановні науковці!

Щиро вітаємо Вас з Днем науки! День науки ‒ свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Це свято, коли вшановуються наукові традиції, досягнення вчених, якими ми по праву пишаємося і на які покладаємо великі сподівання.
Рівень соціально-економічного розвитку України, її авторитет на міжнародній арені багато в чому визначаються науковим потенціалом, адже саме перед вченими життя ставить складні, але дуже цікаві завдання, вирішення яких великою мірою визначає місце Україні у світовій спільноті.
Сьогодні наука, незважаючи на труднощі, завдяки наполегливій праці наших вчених має сучасні наукові школи. Відомо, що високий професіоналізм українських вчених високо цінується у всьому світі. Разом з тим, це – основа інтелектуального потенціалу нації, запорука її майбутнього.
Сердечно вітаємо зі святом всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених – студентів та аспірантів! Нових творчих успіхів, нехай найвищі висоти Науки завжди підкоряються вам! Щастя, здоров’я, миру та злагоди вам та вашим рідним і близьким.

День науки в Україні

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ. НІКОЛИ ЗНОВУДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ. НІКОЛИ ЗНОВУ

І живуть у пам’яті народу Його вірні дочки і сини, Ті, що не вернулися з походів Грізної, великої війни. Їх життя, їх помисли високі, Котрим не судилось розцвісти, Закликають мир

ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Мистецько-педагогічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на День відкритих дверей, який відбудеться 02 квітня 2015 року о 11 год. (ауд. № 401). У програмі заходу: •

ВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» ТА «ЯВОРИНА» З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВАВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» ТА «ЯВОРИНА» З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

14 травня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся V Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтв та театрів мод «Квітуча країна» в рамках творчого проекту «Тріумф-Fest».