20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

21 травня 2015 року на мистецько-педагогічному факультеті відбулася грандіозна подія – другий конкурс краси та грації «Міс МПФ-2015»! У конкурсі взяли участь чарівні студентки нашого факультету з різних спеціальностей: образотворче мистецтво, музичне мистецтво та хореографія.
Конкурс оцінювало об’єктивне журі: голова журі – кандидат історичних наук, завідувач кафедри загальної історії Кривошея Ігор Іванович; кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач відділу виховної роботи Ревнюк Наталія Іванівна; викладач кафедри спортивних дисциплін Килимистий Максим Миколайович; викладач кафедри теорії початкового навчання Щербак Олександр Валерійович та член студентської ради факультету української філології, студент 3 курсу Віталій Слободяник.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Ведучими конкурсу були: студентка 5 курсу МПФ спеціальності «Хореографія», І Віце-Міс «МПФ-2014» Олена Прилуцька та студент 5 курсу спеціальності «Музичне мистецтво», Містер Креативність «МПФ-2014» Расім Багіров.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Кожна дівчина нашого факультету яскрава і неповторна особистість, яка носить горде звання – УКРАЇНКА! Тому саме 21 травня, у День вишиванки, подарунком для суддів та глядачів став конкурс №1 «Дефіле в українському стилі». На цьому етапі оцінювалося вміння кожної учасниці втілити ніжний образ української дівчини через вбрання, ходу, жести, міміку.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015 МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Наступним випробуванням для учасниць став конкурс №2 «Візитка», у якому кожна учасниця повинна була за кілька хвилин коротко представити себе за допомогою відеоролику чи фото-презентації. Оцінюється їх креативність, різноплановість захоплень, уміння представити себе, як особистість.
Дівчата, які навчаються на мистецько-педагогічному факультеті, – це чарівність, ніжність і, водночас, пристрасть і … трохи небезпеки… А найяскравіше проявити усі ці якості дівчата змогли у конкурсі №3 «Дефіле у стилі Рок»!

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Свої інтелектуальні здібності та рівень ораторського мистецтва дівчата змогли проявити в «Інтелектуальному конкурсі». Кожна учасниця відповідала на запитання, котре отримала від ведучих, а також на одне запитання на всіх від голови журі.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Цікавим для глядачів стало феєричне і яскраве «Дефіле у стилі Фітнес»! Це була ціла танцювальна постановка, «родзинкою» якої стали: студент 4 курсу МПФ спеціальності «Хореографія», Містер «МПФ-2014» Богдан Компан та студентка 5 курсу МПФ спеціальності «Хореографія», Міс «МПФ-2014» Марина Марінченко.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015 МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

У «Конкурсі талантів» учасниці змогли якнайповніше розкритися, показати себе, завоювати прихильність суддів та глядачів. Адже кожна дівчина по-своєму талановита. Хтось захоплює своїм голосом, ще хтось притягує погляди неймовірним танцем… І саме в цьому конкурсі абсолютно всі учасниці отримали максимальні оцінки від журі!

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015 МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015 МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015 МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Цікавим подарунком для учасниць та глядачів стали виступи наших талановитих студентів: Анастасії Шинкарук та інструментального ансамблю «Serbian Stars».
Яскравим завершенням грандіозного шоу краси, таланту та грації став вихід учасниць у вечірніх сукнях.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Традиційно було визначено Міс Глядацьких симпатій. Найбільше овацій зібрала студентка 4 курсу МПФ напряму підготовки «Хореографія» Інна Попова.
За результатами конкурсу учасниці були нагороджені в таких номінаціях:
Міс Елегантність – студентка 2 курсу напряму підготовки «Музичне мистецтво» Аліна Замойська;
Міс Романтичність – студентка 2 курсу напряму підготовки «Музичне мистецтво» Оксана Бородачук;
Міс Посмішка – студентка 3 курсу напряму підготовки «Музичне мистецтво» Анна Загорійчук;
Міс Гармонія – студентка 1 курсу напряму підготовки «Хореографія» Надія Оленіна;
Міс Оригінальність – студентка 1 курсу напряму підготовки «Образотворче мистецтво» Альона Середенко;
ІІ Віце-міс МПФ стала студентка 4 курсу напряму підготовки «Хореографія» Інна Попова;
І Віце-міс МПФ стала студентка 1 курсу напряму підготовки «Хореографія» Анна Хоменко;
А титул Міс МПФ-2015 дістався студентці 3 курсу напряму підготовки «Хореографія» Денізі Чернієнко!

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015 МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

За допомогу в організації та проведенні конкурсу «Міс МПФ-2015» висловлюється щира подяка декану мистецько-педагогічного факультету Дудник Олені Володимирівні; ст. викладачу кафедри образотворчого мистецтва Королю Анатолію Миколайовичу; звукорежисеру Гончару Олегу Григоровичу за звукове та світлове оформлення; викладачу кафедри хореографії та художньої культури Грошовик Ірині Сергіївні за постановку дефіле; фахівцям І категорії відділу зв’язків з громадськістю Дронь Людмилі Вікторівні та Лантуху Миколі Анатолійовичу за фото- і відеозйомку; диспетчеру МПФ Бурлаці Світлані Миколаївні за підрахунок балів; прекрасним ведучим Олені Прилуцькій та Расіму Багірову; студентській раді МПФ на чолі з Анастасією Марищук, а також всім студентам та викладачам, які долучилися до організації та проведення конкурсу, та глядачам за підтримку! Без вас це дійство не було б таким яскравим!
Окрема щира подяка висловлюється журі: кандидату історичних наук, завідувачу кафедри загальної історії Кривошеї Ігорю Івановичу; кандидату педагогічних наук, доценту, завідувачу відділу виховної роботи Ревнюк Наталії Іванівні; викладачу кафедри спортивних дисциплін Килимистому Максиму Миколайовичу; викладачу кафедри теорії початкового навчання Щербаку Олександру Валерійовичу та члену студентської ради факультету української філології, студенту 3 курсу Віталію Слободянику.
І вдячність найвищого рангу висловлюється організатору, режисеру і сценаристу конкурсу, заступнику декана мистецько-педагогічного факультету з виховної роботи, викладачу кафедри хореографії та художньої культури Криворотенко Анастасії Юріївні!

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

Це дійство нікого не залишило байдужим! «Міс МПФ-2015» – це справжнє свято, сповнене позитивних емоцій, креативних ідей, неповторного таланту та ніжної краси!

ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО

Один коментар до “МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015”

  1. Щиро дякую усім, хто долучився до організації та проведення цього неймовірного дійства!!! Дівчатка, ви всі просто ПРЕКРАСНІ!!! Надзвичайно гарні і талановиті!!! Ірина Сергіївна – МОЛОДЕЦЬ!!!!! Дуже приємно з вами всіма працювати!!! Хай вам завжди у всьому щастить!!!)))))

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «МАГІСТл²ДБУВСЯ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «МАГІСТР»

25 грудня 2023 року на кафедрі інструментального виконавства факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини у дистанційному режимі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 64-м групи денної форми навчання

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 15 червня, свій День Народження святкує лаборант кафедри інструментального виконавства, Семко Людмила Василівна! В цей дорогий для серця день Бажаєм квітів і пісень! Від друзів – щирих привітань,

ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ!ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ!

Щороку 21 листопада в Україні відзначають – день Гідності і Свободи. Саме в цей день, у 2013 році у центрі столиці вперше зібрались прихильники Євромайдану, які засвідчили волелюбність українського народу,