20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗИКИ

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗИКИ

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

Вперше Міжнародний день музики святкували 1-го жовтня 1975-го року. Засновником цього прекрасного Дня виступила Міжнародна музична рада (IMC) при всесвітній і поважній організації ЮНЕСКО. Тож цьогоріч Міжнародний день музики є ще і ювілейним, адже йому виповнюється 40 років!

Щорічно, цей Всесвітній день, День прекрасного і дивовижного світу музичного мистецтва відзначається проведенням чудових концертів за участю кращих художніх колективів, музикантів та артистів. Повсюдно звучать безцінні твори і шедеври, що стали надбанням світової музичної культури. Музика ніколи не старіє, вона дозволяє нам доторкнутися не тільки до часів їх авторів, але і заглянути в наше майбутнє, відчути автентичність цього моменту.

Факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини гостинно запрошує усіх бажаючих на святковий концерт з нагоди відзначення Міжнародного дня музики, який відбудеться 1 жовтня 2015 року о 15:30 в актовій залі нового корпусу нашого університету.

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗИКИ

 

Адміністрація факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА ПІДГОТОВЛЕНА ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПОЛІТОЛОГІЇВІДБУЛАСЯ КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА ПІДГОТОВЛЕНА ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПОЛІТОЛОГІЇ

22 квітня 2015 року студенти та викладачі мистецько-педагогічного факультету вкотре демонстрували свою майстерність для учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Політологія», студентів-представників 29 вищих навчальних закладів із різних

НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ «В. О. СУХОМЛИНСЬКИЙ І ШКОЛА ХХІ СТОЛІТТЯ»НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ «В. О. СУХОМЛИНСЬКИЙ І ШКОЛА ХХІ СТОЛІТТЯ»

24 вересня 2020 року студенти 24 групи факультету мистецтв разом із викладачем кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Ткачук М. М. відвідали науково-дослідну лабораторію «В. О. Сухомлинський і школа ХХІ століття» в УДПУ імені

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА «КОЛЕКТИВНЕ МУЗИКУВАННЯ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВИКОНАВЦІВ-ІНСТРУМЕНТАЛІСТІВ»ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА «КОЛЕКТИВНЕ МУЗИКУВАННЯ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВИКОНАВЦІВ-ІНСТРУМЕНТАЛІСТІВ»

07 травня 2024 відбулося чергове відкрите засідання наукового студентського гуртка «Колективне музикування у підготовці майбутніх виконавців-інструменталістів» (керівник – кандидатка педагогічних наук, доцентка Віра КАЛАБСЬКА) на тему «Духові інструменти: історія та практика