20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

Шановні колеги та шанувальники музичного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня музики!
Музика одна з прекрасних граней духовного життя людства. Вона здатна виражати найтонші рухи душі, непідвласні слову. Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення.
Вітаємо всіх поціновувачів музичного мистецтва, тих, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним і неповторним мистецтвом.
Сердечно зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин!

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ТА ЧИТАЧІВ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ ЗІ СВЯТОМ!ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ТА ЧИТАЧІВ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ ЗІ СВЯТОМ!

Від усього колективу мистецько-педагогічного факультету прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також

МОЛОДІЖНИЙ РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «МОЛОДІЖНИЙ ПРАЦІВНИК»МОЛОДІЖНИЙ РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «МОЛОДІЖНИЙ ПРАЦІВНИК»

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні, продовжує реалізовувати навчальну Програму «Молодіжний працівник». Організатор тренінгу: Черкаський обласний молодіжний