20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ «ДЖЕНТЛЬМЕН-ШОУ 2016»!

ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ «ДЖЕНТЛЬМЕН-ШОУ 2016»!

Студентська рада УДПУ ім. Павла Тичини нещодавно провела благодійне свято мужності і таланту «Джентльмен-шоу 2016», присвячене Міжнародному жіночому дню.

У заході брали участь яскраві представники чоловічої статі з різних факультетів. Факультет мистецтв представляв студент 5 курсу спеціальності «Хореографія», соліст народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» та народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві», Містер МПФ-2015 Богдан Компан.

_DSC1438

Конкурс складався з трьох етапів: відеовізитка, розминка та демонстрація талантів, у яких оцінювало конкурсантів високоповажне журі.

_DSC1334

Візитка передбачала креативне знайомство із глядачами, у розминці учасники в парах розігрували різноманітні життєві ситуації, де мали проявити винахідливість, кмітливість та почуття гумору.

_DSC1354

У «Конкурсі талантів» учасники могли якнайповніше розкритися, показати себе, завоювати прихильність суддів та глядачів. Адже кожен хлопець по-своєму талановитий.

Представник нашого факультету Богдан Компан разом зі своєю партнеркою, студенткою 3 курсу спеціальності «Хореографія» Анастасією Покропивною розповіли на сцені неймовірно чарівну історію кохання, чим викликали бурхливі овації та високі оцінки.

_DSC1412

Нагороджувала учасників голова журі, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської районної державної адміністрації Наталія Вдовиченко. Усі, зібрані під час заходу, кошти було передано представнику волонтерського штабу «До перемоги».

_DSC1474

Приємно відзначити, що переможцем шоу став саме студент нашого факультету, який завоював також і приз глядацьких симпатій!

_DSC1436

Висловлюємо щиру подяку організаторам конкурсу, журі, учасникам та глядачам за таке прекрасне дійство і щиро вітаємо Богдана Компана з перемогою! Хай завжди у всьому щастить!

_DSC1513

_DSC1504

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ ТА БАЖАЄМО НОВИХ ЗДОБУТКІВ!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ ТА БАЖАЄМО НОВИХ ЗДОБУТКІВ!

З 4 по 6 вересня 2020 р. в м. Харків відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат. Студентка 1 курсу 12 групи факультету мистецтв – Погосян Діана,

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ТРАВНЕВИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICSЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ТРАВНЕВИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS

Шановні колеги, пропонуємо Вам долучитися до травневих вебінарів від Clarivate Analytics (Web of Science).  Серія. Web of Science. Контрольні запитання 12 травня 16:15 Тема: Web of Science – база, що

ЗІ СВЯТОМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА!ЗІ СВЯТОМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА!

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою відзначається національне свято – День козацтва. Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за