20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГИ

Нещодавно ми радо вітали нашу факультетську команду хореографів з перемогою у Першій міжвузівській студентській олімпіаді зі спеціальності «Хореографія» яка проходила у м. Одеса 14-15 березня 2016 р. Сьогодні ми хочемо привітати та порадіти успіхам студентів спеціальності «Музичне мистецтво», які здобули гарні результати на Міжнародному конкурсі у Південній Пальмірі.

Акварелі 2016

21-22 березня 2016 р. у м. Одесі проходив ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Музичні перлини» у якому студенти факультету мистецтв брали участь у різних номінаціях. У номінації народні інструменти виступали:
– народній інструментальний ансамбль «Акварелі» (художній керівник – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства Віра Калабська) у складі студентів: Анни Ранчіч (16 гр), Тамари Міловановіч (22 гр.), Надії Млєвої (52-м гр.), Владислава Коваленка (51 гр.), Катаріни Богічевіч (42 гр.), Владислава Іванова (38 гр.) та викладачів Віри Калабської, Лесі Тарасюк;

10403247_1235417989821628_7076723940386117259_n

– тріо «Srbian star» (художній керівник – доктор педагогічних наук, завідувач кафедри інструментального виконавства, професор Олена Устименко-Косоріч) у складі: Йована Дрманіча (42 гр.), Александра Джорджевіча (32 гр.) та Дарко Марковіча (32 гр.).

У номінації духові та ударні інструменти виконував сольну конкурсну програму студент 38 групи – Вдалислав Іванов (клас викладача Руслана Мельниченка), а допомагала йому – концертмейстер, викладач кафедри інструментального виконавства Ірина Бойко.

На фестивалі-конкурсі панувала здорова конкурентна атмосфера: конкурсанти підтримували, вболівали один за одного. Соліст та творчі колективи кафедри інструментального виконавства здобули звання лауреатів І ступеня. Тож щиро вітаємо наших переможців та бажаємо подальших мистецьких злетів!!!

Високий виконавський рівень та ретельно підібраний репертуар конкурсантів-переможців з Уманського вишу забезпечив не тільки їхню участь у гала-концерті, а й дозволив його завершити концертними номерами у виконанні Владислава Іванова та ансамблю «Акварелі».

Велику вдячність лауреати Міжнародного конкурсу висловлюють ректорату, головному бухгалтеру університету О. В. Арєп’євій, начальнику центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Л. Ю. Гекалюк, доктору педагогічних наук, завкафедри інструментального виконавства О. А. Устименко-Косоріч та декану факультету мистецтв доценту, заслуженому працівнику культури України Л. П. Ятлу за підтримку і допомогу у підготовці до конкурсу.

Активними учасниками ІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Музичні перлини” став і Молодіжний камерний хор у складі студентів та викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського обласного музичного училища імені Порфирія Даниловича Демуцького, художній керівник та диригент – викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін УДПУ ім. Павла Тиични – Оксана Прокулевич.

20160321_171717

Молодіжний камерний хор здобув диплом Лауреата І ступеню!

Молодіжний камерний хор запросили для урочистого відкриття гала-концерту!

Колектив хору висловлює щиру подяку за підтримку у підготовці до конкурсу завідувачу кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслуженому працівнику культури України Семенчуку В.В. та за матеріальну допомогу Сухецькому В.І.

Залишити відповідь

Схожі новини

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

6 квітня свій День народження відзначає викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Шинкарук Анастасія Василівна. Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, родинної злагоди та

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Шановні колеги, освітяни! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників освіти! У сучасному світі якісна освіта є ключовою умовою для ефективного розвитку суспільства. Воістину велика справа, якою Ви