20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРАВО НА ЖИТТЯ: БЕЗ НАСИЛЬСТВА, БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК, БЕЗ СНІДу

ПРАВО НА ЖИТТЯ: БЕЗ НАСИЛЬСТВА, БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК, БЕЗ СНІДу

Найвищою цінністю будь-якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність та безпека. Реалізація соціальної політики України вимагає чіткої, цілеспрямованої та злагодженої роботи задля соціального забезпечення та підтримки осіб, що опинилися у важких життєвих обставинах. Життєве неблагополуччя може бути спричинене різними факторами, зокрема насиллям, шкідливими звичками, СНІДом.

З метою привернення уваги до актуальних для суспільства проблем щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Ось і на факультеті мистецтв, з ініціативи заступника декана з виховної роботи Ірини Сергіївни Грошовик, ця акція стартувала 1 грудня 2016 року під гаслом «Право на життя: без насильства, без шкідливих звичок, без СНІДу».

На огляд глядачів було представлено хореографічну композицію «Останній день», а також відео перегляд хореографічної постановки «Право на життя» у виконанні народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві». Керівник – Людмила Андрощук. Ці композиції показують всі проблеми сучасного суспільства та змушують глядача замислитись над власним життям.

Основною метою заходу було: привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем; активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій; проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України; формування свідомості.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ТАКТИЧНА МЕДИЦИНА. НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ.»ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ТАКТИЧНА МЕДИЦИНА. НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ.»

10.11.2022 року на базі факультету мистецтв відбувся тренінг «Тактична медицина. Надання першої домедичної допомоги.» Ініціатором якого виступила кафедра хореографії та художньої культури. Навіть під час повітряної тривоги здобувачі разом із

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

10 вересня свій ювілейний День народження відзначає старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Сухецька Оксана Валеріївна. Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з 30-річчям та бажаємо міцного здоров’я та благополуччя,

ВІДБУЛАСЬ ЗВІТНО-ВИБОРНА ПРОФСПІЛКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ УНІВЕРСИТЕТУВІДБУЛАСЬ ЗВІТНО-ВИБОРНА ПРОФСПІЛКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ УНІВЕРСИТЕТУ

23 жовтня відбулась звітно-виборна конференція профспілкової організації співробітників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. На порядок денний були винесені наступні питання: 1. Звіт про роботу Профспілкового комітету Уманського державного