20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

На передодні новорічних свят на факультеті мистецтв відбувся перегляд академічних і творчих робіт студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво». Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом першого семестру.

Студенти представили роботи у різних техніках і різної тематики. Академічні постановки, домашні завдання, ІНДЗ, швидкісні зарисовки, етюди та власні творчі роботи – все це результат знань, умінь і навичок з профільних предметів за семестр.

Юні митці продемонстрували гарний професійний рівень виконання робіт, розуміння академічного живопису та рисунку як основ вміння митця, усвідомлення необхідності багато і важко працювати, виховуючи в собі професіоналізм.

Комісія у складі авторитетних та досвідчених викладачів кафедри образотворчого мистецтва оцінили результати творчої праці студентів за семестр. В результаті студенти отримали позитивні оцінки, як презент за сумлінну і кропітку працю!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО ЗІ ЗДОБУТТЯМ ПРИЗОВОГО МІСЦЯ!ВІТАЄМО ЗІ ЗДОБУТТЯМ ПРИЗОВОГО МІСЦЯ!

13-15 грудня 2023 року здобувачка вищої освіти 2 курсу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини факультету мистецтв спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) Дарина Фарбатюк (клас викладача Козій Ольги

ЗАПРОШУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ ХОРЕОГРАФІЧНУ ВИСТАВУ “ДУША КАРТИНИ”ЗАПРОШУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ ХОРЕОГРАФІЧНУ ВИСТАВУ “ДУША КАРТИНИ”

Колектив кафедри хореографії та художньої культури запрошує відвідати хореографічну виставу (кваліфікаційну роботу з хореографії) “Душа картини”, яка відбудеться 26 червня 2019 року о 12:00 в актовій залі нового корпусу УДПУ імені Павла Тичини. Запрошуються

ВІДБУЛАСЬ ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «КОЗА-ДЕРЕЗА НА НОВИЙ ЛАД».ВІДБУЛАСЬ ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «КОЗА-ДЕРЕЗА НА НОВИЙ ЛАД».

1 червня, до Міжнародного дня захисту дітей кафедра хореографії та художньої культури презентувала хореографічну виставу «Коза-дереза на новий лад». Керівник проєкту – завідувач кафедри та художньої культури Ольга Бикова. Творча