20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

І знову перемога!!!

Як вчить народна мудрість, талановитий той, хто вчиться. Студентська молодь нашого факультету неодноразово підтверджує це своїми перемогами на мистецьких фестивалях-конкурсах. Так, 13-14 травня 2017 року на базі УДПУ імені Павла Тичини відбувся VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтва та театрів мод «Квітуча країна». Конкурсантами надзвичайно яскраво був представлений жанр інструментальної музики. У номінації «Народні інструменти» диплом лауреата І ступеня виборов студент І курсу 14 групи Вівич Олександр (клас старшого викладача кафедри інструментального виконавства, кандидата педагогічних наук Радзівіл Тетяни Анатоліївни).

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів кафедри інструментального виконавства та студентів щиро вітаємо Вівича Олександра з перемогою, зичимо подальших творчих успіхів та професійного зростання.

Залишити відповідь

Схожі новини

СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Наприкінці семестру на кафедрі образотворчого мистецтва традиційно підводяться підсумки і оцінювання результатів роботи студентів. Так, напередодні новорічних свят відбувся перегляд академічних і творчих робіт бакалаврів і магістрів спеціальності «Образотворче мистецтво»

БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВБАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

5 Серпня об 11:00 на факультеті мистецтв відбулися батьківські збори. Декан факультету – Терешко Інна Григорівна провела консультацію для батьків, розповіла про історію факультету та його основні правила. Батькам та майбутнім

ЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇ

Нещодавно відбулася екскурсія до Уманської картинної галереї на виставку, присвячену 25-річчю заснування мистецьких спеціальностей в УДПУ імені Павла Тичини. В екскурсії взяли участь студенти І курсу 15 групи напряму підготовки: