20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні друзі, колеги, студенти, дорогі українці!

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Колектив мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітає Вас із національним святом нашої державності ‒ Днем Незалежності України!

Beautiful_Sunflowers_Wallpapers_laba.ws

Ця визначна дата ‒ започаткування нової епохи в житті нашого народу, в якій відкритий широкий простір для економічного, культурного й духовного розвитку кожного із нас.
Сьогодні, в день чергової річниці незалежності України, бажаємо Вам взаєморозуміння, злагоди та успіхів у справах на благо нашої Батьківщини. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай ці досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві міцної Держави, якою зможуть пишатися наші діти.

Адміністрація факультету

Один коментар до “З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!”

  1. Маріє, повністю з тобою згоден! Цьогоріч цей день – День Незалежності України, ми зустрічаємо із особливими почуттями та болем у серці за тих, хто героїчно поліг, аби наша земля залишалась цілісною та не загарбаною до “лап” ворога! Слава Україні! Слава Героям, які її боронять!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!ЗІ СВЯТОМ ВАС, ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

Висловлюємо Вам, дорогі ветерани, сердечну подяку за невтомну працю, за Ваш дорогоцінний досвід, який ви і сьогодні передаєте молодшому поколінню. Піддубний Григорій Опанасович народився на Сумщині 13 вересня 1941 року.

ВІТАННЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИВІТАННЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, ДОРОГЕ СТУДЕНТСТВО! Щорічно 22 січня український народ відзначає День Соборності та свободи України. Це свято нагадує нам, що ми є незалежною, соборною державою, ми – єдиний народ! Отож,