20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сьогодні, 17 жовтня, свій День народження відзначає майстер виробничого навчання, викладач кафедри образотворчого мистецтва Лавриченко Оксана Михайлівна!

Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

Адміністрація факультету,
колектив кафедри образотворчого мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УКРАЇНА В ГУМАНІТАРНИХ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВИМІРАХ”ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УКРАЇНА В ГУМАНІТАРНИХ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВИМІРАХ”

Шановні колеги! Організаційний комітет Всеукраїнської наукової конференції «Україна в гуманітарних і соціально-економічних вимірах», яка відбудеться 29-30 квітня 2016 р. у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара з нагоди 25-річчя Незалежності України

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ

9 березня вся Україна відзначала 209-му річницю від дня народження Тараса Шевченка. Споконвіку щедрою і благословенною була українська земля, бо на ній народжувалися люди, перед геніальністю яких, схиляється весь світ.

ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ПОПЕРЕДНІМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ПОПЕРЕДНІМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ!

24 листопада на кафедрі педагогіки та освітнього менеджменту відбувся попередній захист дисертації викладача кафедри хореографії та художньої культури Бикової Ольги Вікторівни. Тема дослідження «Формування індивідуальних творчих здібностей майбутніх учителів хореографії