20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає заступник декана факультету мистецтв з виховної роботи, викладач кафедри хореографії та художньої культури, прекрасний і талановитий хореограф Грошовик Ірина Сергіївна.

З Днем народження, Ірино Сергіївно! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене приємними турботами, геніальними ідеями та блискучими перемогами! Нехай у Вашій душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Ідіть по життю сміливо і з оптимізмом! Нехай поруч завжди будуть близькі і друзі! Здоров’я Вам і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Зі святом! Будьте щасливі!

Залишити відповідь

Схожі новини

НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ОТРИМАВ ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «MUSIC UNIVERSE»!НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ОТРИМАВ ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «MUSIC UNIVERSE»!

З 24 по 26 червня 2019 року у м. Одеса проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Music Universe». В номінації «народні інструменти» факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини представляв Народний

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОЕКТУ «ЄС: ВИБІР УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ»ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОЕКТУ «ЄС: ВИБІР УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ»

Представництво Європейського Союзу в Україні втретє проводить всеукраїнський проект «ЄС: вибір молодого покоління України». Всеукраїнська он-лайн вікторина, 2 конкурси, 5 номінацій та більше 40 подій чекають на своїх учасників та