20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПОДАРУНОК НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ. СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО АКЦІЇ «ВАЛЕНТИНКА ДЛЯ СОЛДАТА»

ПОДАРУНОК НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ. СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО АКЦІЇ «ВАЛЕНТИНКА ДЛЯ СОЛДАТА»

В День закоханих кожен мріє отримати хоч і маленький, але подарунок. Оскільки в цей день прийнято обмінюватися листівками, іграшками, цукерками, повітряними кульками. Всі ці подарунки робляться у формі сердечок, тому що червоне серце – символ любові.

Так, на факультеті мистецтв викладачем кафедри образотворчого мистецтва Семеновою Оленою Віталіївною було проведено майстер клас із виготовлення іграшок у вигляді сердець.

Даний захід об’єднав студентів факультету всіх спеціальностей. Під час роботи панувала приємна, творча атмосфера. Всі свої вироби студенти передали воїнам АТО, через волонтерський штаб «Разом». Хай свято прийде до кожного!

Залишити відповідь

Схожі новини

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

День пам’яті Героїв Небесної Сотні! Нагадаємо, цей день був внесений до календаря особливих дат згідно з Указом президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

21 грудня свій День народження відзначає обдарований та творчий музикант, високопрофесійний концертмейстер кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Патокова Оксана Іванівна. Шановна, Оксана Іванівна! Прийміть наші щирі та сердечні вітання з нагоди Вашого

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ У БЛАГОВІЩЕНСЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ У БЛАГОВІЩЕНСЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВ

У межах співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Благовіщенської школи мистецтв відбулася профорієнтаційна зустріч для вихованців-хореографів. Викладачка кафедри хореографії та художньої культури Анастасія Юріївна Подгорінова провела для