20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НА КАФЕДРІ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ВІДКРИТО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 024 “ХОРЕОГРАФІЯ” ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 02 “КУЛЬТУРА І МИСТЕЦТВО”!

НА КАФЕДРІ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ВІДКРИТО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 024 “ХОРЕОГРАФІЯ” ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 02 “КУЛЬТУРА І МИСТЕЦТВО”!

Шановні абітурієнти! З радістю повідомляємо вам про відкриття на кафедрі хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини нової спеціальності: 024 “Хореографія” галузі знань 02 “Культура та мистецтво”!

Запрошуємо талановитих, амбіційних, творчих абітурієнтів відчути усі переваги навчання мистецтву танцю в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини!

Наш пріоритет – якісна освіта! Ваш вибір – УДПУ імені Павла Тичини!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У МЕЖАХ СЕРІЇ ПРОСВІТНИЦЬКИХ ВЕБІНАРІВ «ЦВІТ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ: СУЧАСНЕ І МИНУЛЕ».ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У МЕЖАХ СЕРІЇ ПРОСВІТНИЦЬКИХ ВЕБІНАРІВ «ЦВІТ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ: СУЧАСНЕ І МИНУЛЕ».

Серед постатей, які визначають історію розвитку української суспільно-громадської думки, просвітницького руху кінця ХІХ і до 40-х років ХХ століття одна з найяскравіших – Софія Русова. Трагізм її долі полягає в

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Вітаємо Тріо «SERBIAN STAR» у складі Джорджевича Александара, Дрманича Йована, Марковича Дарко та іх художнього керівника – доцента кафедри інструментального виконавства Гусака Владислава Анатолійовича з отриманням Диплому Лауреата І ступеня

ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!

День єднання  —  молоде свято в Україні, яке відзначають 16 лютого. Це День єдності українців проти чергового акту агресії до України з боку росії. Лютий наповнений багатьма пам’ятними датами, зокрема