20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!

Шановні абітурієнти! Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання за спеціальностями: 024 “Хореографія” та 014 “Середня освіта. Хореографія”!

Освітньо-професійні програми підготовки фахівців хореографії передбачають вивчення різних напрямів хореографічного мистецтва (класичний танець, народно-сценічний танець, сучасний танець, сучасний бальний танець, український народний танець, мистецтво балетмейстера та ін.). Серед професорсько-викладацького колективу – кандидати та доктори наук, доценти та професори, народний артист України, основною метою яких є професійний та творчий розвиток студентів! Наші студенти мають нагоду стати учасниками хореографічних колективів університету, зміст підготовки в яких насичений активною участю у концертній, фестивально-конкурсній діяльності всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Для вступу на спеціальність 024 “Хореографія” абітурієнт подає сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з предметів: українська мова та література, історія україни, а також творчий конкурс з хореографії.

Для вступу на спеціальність 014 “Середня освіта. Хореографія” абітурієнт подає сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з предметів: українська мова та література, історія україни та географія або іноземна мова.

Не зволікай, обирай навчання на кафедрі хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

Наш пріоритет – якісна освіта! Ваш вибір – УДПУ імені Павла Тичини!

Залишити відповідь

Схожі новини

ДО УВАГИ БАТЬКІВ СТУДЕНТІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ! ЗАПРОШУЄМО НА БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ!ДО УВАГИ БАТЬКІВ СТУДЕНТІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ! ЗАПРОШУЄМО НА БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ!

Шановні батьки! Повідомляємо, що 14 грудня 2019 року об 11:00 в аудиторії №205 навчального корпусу №3 (новий корпус) відбудуться батьківські збори студентів першокурсників. Ви будете мати можливість поспілкуватись з адміністрацією

ЗАПРОШУЄМО ТАЛАНОВИТУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГАФІЧНОГО МИСТЕЦТВАЗАПРОШУЄМО ТАЛАНОВИТУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

З нагоди проведення Дня Відкритих Дверей, на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 22 листопада 2019 року відбудеться ІІІ Всеукраїнська олімпіада

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВКВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ

14 травня 2020 р. в онлайн режимі (з використанням платформи Zoom) відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен «Педагогіка, психологія та методика викладання образотворчого мистецтва» здобувачів вищої освіти факультету мистецтв освітнього ступеня «магістр»