20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ GOLD DIPLOMA FROM 4-TH INTERNATIONAL CHOIR FESTIVAL, 5-7.10.2018. HERCEG NOVI, MONTENEGRO!!!

GOLD DIPLOMA FROM 4-TH INTERNATIONAL CHOIR FESTIVAL, 5-7.10.2018. HERCEG NOVI, MONTENEGRO!!!

“Молодіжний камерний хор” Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, художній керівник та диригент – викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва – Оксана Прокулевич, здобув перемогу на IV Міжнародному хоровому фестивалі в Херцег-Новий, Чорногорія!

На фестивалі були представлені хори з України, Сербії, Словенії, Чорногорії, Росії. Склад журі: Драгана Йовановіч, Міліслав Суконіца і Александра Кнежевіч високо оцінили конкурсний виступ нашого колективу і нагородив “Молодіжний камерний хор” ЗОЛОТИМ ДИПЛОМОМ !!!

Усі учасники хору під великим враженням від незабутньої подорожі, від знайомства з чудовими колективами та їх керівниками, з членами журі та організаторами конкурсу!

Колектив висловлює щиру подяку за сприяння, підтримку та матеріальну допомогу, завдяки якій стала можливою участь хору в даному конкурсі: Сторожуку А.М., Огнівенку О.П., Карачуну В.П., Поліщуку М.П. та голові профкому УДПУ імені Павла Тичини – Хитруку В.І. Сердечно вдячні за безцінний досвід та можливість познайомити ще більше людей із чудовим українським хоровим мистецтвом!

У вільний від репетицій та конкурсних прослуховувань час, учасники хору знайомилися з країною: відвідали діючий сербський православний монастир Острог (XVII ст.), що знаходиться на висоті 900 м над рівнем моря, де зберігаються мощі його засновника – святого Василя Острозького; православний Цетинський монастир “Різдва Пресвятої Богородиці” (XV ст.); церкву Божа Матір на Скелі і інші храми в містах: Херцег-Новий, Бар, де мали змогу насолодитися неперевершеною акустикою та поділитися своєю творчістю з місцевими та туристами; Которську затоку – найбільшу бухту в Адріатичному морі; Острів Святого Стефана – надзвичайної краси місце, відоме на весь світ. Також, співали в парках, в старому місті, на березі моря і просто на вулицях Бару, Будви, Подгоріци, Тівата.

Залишити відповідь

Схожі новини

БАГАТОГРАННІСТЬ ПОЕТИЧНИХ ОБРАЗІВ Т.Г. ШЕВЧЕНКА В УКРАЇНСЬКОМУ ВОКАЛЬНОМУ МИСТЕЦТВІБАГАТОГРАННІСТЬ ПОЕТИЧНИХ ОБРАЗІВ Т.Г. ШЕВЧЕНКА В УКРАЇНСЬКОМУ ВОКАЛЬНОМУ МИСТЕЦТВІ

Виховний захід кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін представлений на розгляд у конкурсі «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік» у номінації «Кращий виховний захід». Вже стало доброю традицією проведення майстер-класів

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

28 вересня свій день народження відзначає кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Семенова Олена Віталівна. Шановна Олено Віталіївно! Щиро вітаємо Вас зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, приємних життєвих

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

18 квітня свій ювілейний День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри образотворчого мистецтва, директор Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності Пічкур Микола Олександрович! Шановний ювіляре! Вітаючи з