20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

23 листопада 2018 року, в рамках проведення Дня Відкритих Дверей, на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться ІІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва.

Метою Олімпіади є виявлення та підтримка талановитих учнів, стимулювання їх до креативної діяльності, створення умов до творчого зростання обдарованої молоді в галузі хореографії.

До участі в Олімпіаді запрошуються учні старших класів загальноосвітніх закладів, позашкільних закладів мистецького спрямування та студенти вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

До складу журі Олімпіади входять викладачі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

За рішенням членів журі учасники Олімпіади будуть нагороджені дипломами; переможці – дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня та медалями.

Переможцям Олімпіади творчий конкурс при вступі в УДПУ ім. П. Тичини на спеціальність : «024 Хореографія» та спеціальність : «014 Середня освіта. (Хореографія)» зараховується автоматично.

Контактна інформація:

067 810 92 98 – Людмила Михайлівна Андрощук, завідувач кафедри хореографії та художньої культури;

096 439 97 49 – Ольга Вікторівна Бикова, старший викладач кафедри хореографії та художньої культури;

kafedra_horeografii@ukr.net

Положення

Оргкомітет Олімпіади

 

Залишити відповідь

Схожі новини

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ ІІІ І ІV КУРСІВ!ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ ІІІ І ІV КУРСІВ!

5 лютого о 9.30 у 101 аудиторії корпусу №3 відбудеться настановча конференція щодо проходження практики. Присутність студентів обов’язкова! Конференцію проводитимуть керівники практик та методисти кафедр. Адміністрація факультету

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День Народження святкує диспетчер мистецько-педагогічного факультету, а також чарівна і весела, добра та привітна людина Бурлака Світлана Миколаївна. Шановна Світлана Миколаївна, вітаємо Вас з днем народження! В цей

СТУДЕНТКА НАШОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАЙНЯЛА ПРИЗОВЕ МІСЦЕ У ФОТОКОНКУРСІ «Я В БІБЛІОТЕЦІ»СТУДЕНТКА НАШОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАЙНЯЛА ПРИЗОВЕ МІСЦЕ У ФОТОКОНКУРСІ «Я В БІБЛІОТЕЦІ»

Сьогодні було підведено підсумки фотоконкурсу «Я в бібліотеці», який проводила Наукова бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в період з 1 вересня по 26 вересня 2014 року. Згідно