20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ «МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ IV ЗАГАЛЬНОМІСЬКОГО КОНКУРСУ КОЛЯДОК ТА ЩЕДРІВОК «УМАНСЬКА КОЛЯДА – 2019»

«МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ IV ЗАГАЛЬНОМІСЬКОГО КОНКУРСУ КОЛЯДОК ТА ЩЕДРІВОК «УМАНСЬКА КОЛЯДА – 2019»

«Молодіжний камерний хор» факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (художній керівник та диригент – Оксана Прокулевич) став переможцем IV загальноміського конкурсу колядок та щедрівок «Уманська коляда – 2019» в номінації «Наймасовіше виконання».

Колектив виконав твір Ігоря Поклада в аранжуванні Віктора Заволгіна«Коляда».

Вітаємо учасників колективу та керівника з черговою перемогою! Бажаємо подальших успіхів на творчій ниві!

 

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП КОНКУРСУ «МИ МАЛЮЄМО ВЕСНУ»ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП КОНКУРСУ «МИ МАЛЮЄМО ВЕСНУ»

16 березня о 14:00 год. на базі факультету мистецтв відбувся ІІІ, завершальний етап загальноміського конкурсу дитячої творчості «Ми малюємо весну», в якому взяли участь учні 1-4 класів, наймолодші його учасники!

СЬОГОДНІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО-2018СЬОГОДНІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО-2018

Сьогодні, 6 лютого, починається реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 19 березня 2018 року. Змінити реєстраційні дані буде можливо до 2 квітня. Одним з обов’язкових документів

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

Запрошуємо взяти участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 15-16 жовтня 2020 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини