20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «ЗОРЯНА СИМФОНІЯ»

ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «ЗОРЯНА СИМФОНІЯ»

Нещодавно у місті Харкові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Зоряна симфонія». Участь у фестивалі взяли і студенти Уманського державного педагогічного університету.

За рішенням журі студентка факультету мистецтв – Вероніка Косенко, під керівництвом викладача кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Лесі Михайлівни Тарасюк, отримала Диплом І ступеня в номінації «Вокальне мистецтво» у жанрі «Академічний вокал».

Вітаємо Вероніку та її керівника з перемогою! Бажаємо творчого натхнення та професійного зростання!

Залишити відповідь

Схожі новини

«ТАЄМНИЦІ ЦИВІЛІЗАЦІЇ» ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ«ТАЄМНИЦІ ЦИВІЛІЗАЦІЇ» ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ

Дитячий табір «Таємниці Цивілізації» запрошує на роботу аніматорів, вихователів, керівників гуртків, фотографів, Dj, спортивних інструкторів. Бажаючим працювати потрібно відправити лист з поміткою «Робота в таборі» на електронну скриньку TIB-Ivan@ukr.net; тел.:

ПОДАРУНОК НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ. СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО АКЦІЇ «ВАЛЕНТИНКА ДЛЯ СОЛДАТА»ПОДАРУНОК НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ. СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО АКЦІЇ «ВАЛЕНТИНКА ДЛЯ СОЛДАТА»

В День закоханих кожен мріє отримати хоч і маленький, але подарунок. Оскільки в цей день прийнято обмінюватися листівками, іграшками, цукерками, повітряними кульками. Всі ці подарунки робляться у формі сердечок, тому