20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

7 травня свій День народження відзначає старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Балдинюк Надія Андріївна.

Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчого натхнення, подальших успіхів в усіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях, життєвих сонячних днів та довголіття!

Хай Вас завжди підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, хай збуваються сокровенні бажання, мир, добро та злагода супроводжують на життєвому шляху, дім Ваш буде наповнений вірою, надією та любов’ю і в ньому завжди лунає дитячий сміх!

Адміністрація та співробітники
факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ЗАВІТАЛИ ДО КОМУНАЛЬНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО КОЛЕДЖУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ»ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ЗАВІТАЛИ ДО КОМУНАЛЬНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО КОЛЕДЖУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ»

18 березня викладачі факультету мистецтв завітали до Комунального вищого навчального закладу «Олександрійського коледжу культури і мистецтв» з метою презентації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а також ознайомлення студентів

ЯК ХОРЕОГРАФИ АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ СВЯТКУВАЛИЯК ХОРЕОГРАФИ АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ СВЯТКУВАЛИ

«Ой Калита, Калита, із чого ж ти вилита? Ой я з жита сповита, ой я сонцем налита Для красного цвіту по білому світу…» З-поміж найбільших зимових свят чи не найвеселішим

ВІТАЄМО З ОТРИМАННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ!ВІТАЄМО З ОТРИМАННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ!

20 та 22 грудня 2021 року проходив захист кваліфікаційних робіт магістрів 62-М, 261 груп спеціальності 014 Музичне мистецтво, спеціалізація: художня культура та 69-а, 269 груп спеціальності 025 Музичне мистецтво, спеціалізація: