20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Наприкінці травня на факультеті мистецтв відбулися перегляди академічних і творчих робіт студентів 1-4 курсів та магістрів спеціальності «Образотворче мистецтво» з фахових дисциплін: рисунку, живопису, композиції, декоративно-прикладного мистецтва, основ дизайну, комп’ютерної графіки.

Колектив викладачів кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом другого семестру. Студенти представили роботи у різних техніках і різної тематики. Академічні постановки, домашні завдання, ІНДЗ, швидкісні зарисовки, етюди та власні творчі роботи – все це результат знань, умінь і навичок з профільних предметів за другий семестр.

Майбутні художники-педагоги продемонстрували гарний рівень виконання робіт, розуміння академічного живопису та рисунку як основи професійних умінь, усвідомлення необхідності багато і систематично працювати, щоб досягнути відповідної майстерності.

Бажаємо всім студентам гарно скласти сесію, відпочити влітку і з новими силами повернутися до навчання! А ще – натхнення на творчість, адже восени наступного навчального року – традиційна виставка до Дня художника! Тож чекаємо цікавих творчих робіт!!!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО НА УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ПОСВЯТИ ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ УДПУ!ЗАПРОШУЄМО НА УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ПОСВЯТИ ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ УДПУ!

Шановні першокурсники, батьки, викладачі! Вітаємо вас з початком навчального року! Бажаємо всім успіху, міцного здоров’я, невичерпної енергії та творчих здобутків! Повідомляємо, що 31 серпня о 10 год. у дворі навчального корпусу

ВЕСНЯНЕ СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇВЕСНЯНЕ СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ

«Міс школи – 2016» – найочікуваніше, найулюбленіше учнівське щорічне весняне свято краси і грації старшокласників Уманської загальноосвітньої школи № 4. Проводилось свято 20 травня у приміщенні міського Будинку вчителя, щоб

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає високопрофесійний концертмейстер із 25-річним стажем, обдарований та творчий музикант, викладач кафедри інструментального виконавства мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Патокова Оксана Іванівна.