20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДОЦЕНТ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ В КОНЦЕРТІ З СИМФОНІЧНИМ ОРКЕСТРОМ ПОЗНАНСЬКОЇ ФІЛАРМОНІЇ

ДОЦЕНТ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ В КОНЦЕРТІ З СИМФОНІЧНИМ ОРКЕСТРОМ ПОЗНАНСЬКОЇ ФІЛАРМОНІЇ

Кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Пиж`янова Наталія Володимирівна взяла участь в концерті з симфонічним оркестром Познанської філармонії ім. Тадеуша Шеліговського.

Під батутою молодих диригентів Марти Каси та Лукаша Ксобірая у програмі концерту прозвучали твори В.А. Моцарта, Дж. Пуччіні, Ж. Оффенбаха, С. Монюшко, Дж. Верді, П. Чайковського, Дж. Россіні та сучасних польських композиторів.

Доцент Пиж`янова Н.В. виконала арію Ізабелли Дж. Россіні з опери «Італійка в Алжирі». Не дивлячись на назву арії «Cruda sorte! Amor tiranno!» (Сувора доля! Амур жорстокий!), вона має комічний характер і описує прагнення героїні досягти будь-якої поставленої мети через фліртування.

Наступним виконаним твором був дует Ніклауса та Джульєтти з популярної опери Ж. Оффенбаха «Казки Гофмана». Пиж`янова Н.В. виступила в чоловічій ролі Ніклауса.

Вітаємо Наталію Володимирівну з блискучим виступом, бажаємо подальших творчих успіхів!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ “МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА”ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ “МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА”

20 грудня на базі кафедри образотворчого мистецтва відбувся захист курсових робіт студентів 43-45 груп денної форми навчання спеціальності “Образотворче мистецтво”. Науковий керівник робіт та викладач дисципліни «Методика викладання образотворчого мистецтва»

РОЗКЛАД БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS (ЩОДО ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE)РОЗКЛАД БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS (ЩОДО ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE)

Інформуємо зацікавлених науковців та авторів про безкоштовні оновлені серії вебінарів від Clarivate Analytics українською та російською мовами 16-19 липня. Це стало можливим завдяки придбаному МОН України за кошти держбюджету за

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇКУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

12 вересня на факультеті мистецтв розпочали роботу курси підвищення кваліфікації зі спеціальності 025 Музичне мистецтво, за напрямом: УДОСКОНАЛЕННЯ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКОНАВЦІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ТА МУЗИКОЗНАВЦІВ.   Розклад 1  Розклад 2  Розклад 3  Розклад